Stiri

A murit Ilie Balaci. Familia a decis ca trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci să fie depus în biserica în care a avut loc botezul celor două fiice

Ilie Balaci a murit, iar dispariţia sa fizică dintre noi a generat foarte multe reacţii triste. Familia a decis unde va depunde trupul neînsufleţit al fostului fotbalist.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Trupul neînsufleţit al fostului fotbalist Ilie Balaci va fi depus luni dimineaţă la Biserica ”Sfântul Ilie” din Craiova. În Biserica respectivă au avut loc evenimente pline de dragoste şi bucurie în viaţa fostului fotbalist: acolo a avut cununia religioasă, dar şi botezul celor două fiice, Lorena şi Liana.

Înmormântarea fostului fotbalist Ilie Balaci va avea loc miercuri, de la ora 13:00, la cimitirul Ungureni, scrie GSP.

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. Legendarul fotbalist al Universităţii Craiova a suferit în această dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli. 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.

Galerie foto