A murit jurnalista Miruna Matei. Este doliu în presa din România

Este doliu în presa din România. A murit Miruna Matei, o cunoscută jurnalistă.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

A murit jurnalista Miruna Matei. Este doliu în presa din România

A murit jurnalista Miruna Matei

O cunoscută jurnalistă din Argeș, Miruna Matei, a murit, joi, după o lungă suferință. Anunțul a șocat lumea presei. Femeia a fost unul dintre cei mai apreciaţi şi respectaţi jurnalişti din Argeş.


In articol:

Citeste si: Tudor Chirilă, afectat de pandemia de coronavirus: „Tot ce-mi lipsea în viaţă era arestul la domiciliu”

Citeste si: Video halucinant cu Cristi din Banat! S-a filmat gol în baie, în timp ce se epilează pe piept și pe picioare! Fanii sunt șocați

Citeste si: Un interlop celebru a pus la cale asasinarea unui jurnalist! În ROMÂNIA, la Timișoara!!! Declarații exclusive ale jurnalistului care trebuia executat

Citeste si: Unde a ajuns Mariana de la Puterea Dragostei, după ce a plecat din emisiune!

Miruna Matei şi-a început cariera în 1994, lucrând pe rând la Agerpres, Mediafax şi Radio România. Timp de aproape trei ani a fost ofiţer de presă la Parlamentul European, iar în ultimii ani a fost şi cercetător la Institutul Hudson din Washington D.C. Transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercate. Fie ca Dumnezeu să îi odihnească în pace sufletul ales!

Pagina de socializare a jurnalistei este plină de mesaje sfâșietoare din partea celor care au cunoscut-o și apreciat-o.

„Miruna dragă, nu am cuvinte, nu pot să cred. E dureros. E o veste tristă. Astăzi așteptam telefonul tău, să îmi urezi la mulți ani și să îmi spui că abia aștepți să ne vedem. Te iubesc. Drum lin”

„Veselă, curajoasă, prietenoasă, mereu în ajutorul oamenilor, mereu în prima linie, așa era Miruna. Acum..trist și fără cuvinte. Am sărăcit prin pierderea acestui om, om bogat sufletește și nu numai..”

„Nu îmi vine să cred. Condoleanțe familiei. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace”, sunt doar câteva dintre mesajele de tristețe apărute pe pagina acesteia de Facebook.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate