A murit la doar 27 de ani! Cu ultimele puteri a scris un mesaj de adio pe Facebook! Înfiorător ce a putut să transmită

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Holly Butcher, o tânără în vârstă de 27 de ani, a murit răpusă de cancer. Tânăra a luptat din răsputeri pentru a învinge boala, însă a pierdut în faţa ei. 
 
Holly Butcher, din New South Wales, Australia, a redactat o scrisoare în ultimele zile de viaţă şi şi-a rugat familia ca textul să fie făcut public pe Facebook după ce moare.
 
Holly transmite în mesajul său de adio că oamenilor le este frică să zâmbească şi să fie fericiţi, iar asta induce un stres permanent. Viaţa – frumoasă în esenţa ei – nu mai poate fi trăită aşa cum ar trebui. Toate ”rahaturile” vieţii ar trebui eliminate, scria ea cu doar 24 de ore înainte de a muri.
 
 
Aud oameni care se plâng de dificultatea muncii lor. Dar ar trebui să fie fericiţi pentru că sunt apţi, din punct de vedere fizic, să meargă la muncă. Munca poate părea un lucru trivial, dar asta numai până când organismul bolnav este incapabil să o mai facă. Totul se schimbă radical de atunci încolo. (…) Fii recunoscător pentru fiecare zi pe care o trăieşti. Dăruiţi cât mai multă fericire celor din jurul vostru”, a mai scris Holly, potrivit RTV.net.
 
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mama tinerei incendiate de iubit, mesaj dureros! Ce s-a întâmplat în ziua înmormântării

Un bărbat din Neamţ şi-a ucis iubita în bătaie şi a îngropat-o în curte! Este înfiorător ce s-a aflat două săptămâni mai tarziu

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Borcea e în stare de ȘOC! Boala îngrozitoare de care suferă de 20 de ani

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Istoria secretă. Au românii vocația trădării? Ce spun germanii?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies