A murit Petrică Mâțu Stoian. Ultimele imagini cu marele cântăreț în viață. Românii îl vor vedea de Revelion, pentru că artistul a filmat o ediție specială în avans

Petrică Mâțu Stoian a murit. Artistul a fost internat în stare gravă la ATI la Spitalul de Urgență Reșița.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Petrică Mâțu Stoian a murit. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență din Resița. A fost solicitată o ambulanță, după ce acesta s-a simțit rău.

Petrică Mâțu Stoian a murit la spital

A murit Petrică Mâțu Stoian. Ultimele imagini cu marele cântăreț în viață. Românii îl vor vedea de Revelion, pentru că artistul a filmat o ediție specială în avans

Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Medicii au fost rezervați în ceea ce privește starea lui Petrică Mâțu Stoian de cum a ajuns la spital. Acesta tușea cu sânge, iar medicii i-au pus diagnostic de bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică.

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat. Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI", a declarat Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa.

Citeste si: Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că Petrică Mîțu Stoian a murit: „Inima lui Petre n-a mai rezistat și a plecat dintre noi”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

În ciuda eforturilor din partea medicilor de a-l salva, organismul artistului a cedat în această seară.

Ultimele imagini cu Petrică Mâțu Stoian în viață

Nu e român care să nu știe cine este Petrică Mâțu Stoian sau să nu se fi bucurat de cântecele sale.

Artisul a apucat înainte de a murit să înregistreze o ediție specială de Revelion pentru a bucura inimile românilor. Din păcate, cu toții îl vor privi și vor vorbi de marele artist la trecut. Colegul de breaslă și prietenul său de o viață, Constantin Enceanu, a postat pe pagina sa de socializare în urmă cu o zi o imagine de la filmări alături de Petrică Mâțu Stoian și Steliana Sima.

"Am filmat pentru Vedetelion 2022- Antena Stars,alaturi de colegii mei dragi, Steliana Sima si Petrica Matu Stoian.", este descrierea făcută de Constantin Enceanu la imaginea emoționantă cu Petrică Mâțu Stoian.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a murit, după ce a fost internat de urgență pe secția de ATI! Artistul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Reșița

Constantin Enceanu este devastat de moartea fulgerătoare a lui Petrică Mâțu Stoian.

"Când am aflat astăzi că îi este rău nu mi-a venit să cred. Se părea spre dimineață că era bine și după-amiază lucrurile s-au complicat. Aveam promisiune că mâine dimineață va fi dus cu elicopterul la București, dacă va rezista. Din nefericire inima nu i-a mai rezistat și a plecat dintre noi.", a declarat Constantin Enceanu plângând la România TV.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies