A murit tânărul din Medgidia care și-a dat foc în mașină! Tatăl lui a publicat un mesaj șocant pe rețele de socializare

Adrian Lipa și-a dat foc într-un live, pe Facebook. Din păcate, tânărul a murit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Adrian lipan și-a dat foc în mașină, înainte de a anunța într-un video live, pe Facebook, că nu știe ce altceva să facă. Marți, la orele 17:00, tânărul a fost transportat de urgență la spital, cu arsuri de gradul 3 pe 90% din suprafața corpului. Din păcate, el nu a supraviețuit.

„Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greşit. Taţilor de băieţi, nu ii faceţi copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieţi, dar mai au nevoie de puțină iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face şi ştiu ca sunt un laş, dar nu ştiu ce altceva sa fac“, a spus tânărul înainte de gestul extrem.

Citeste si: Imaginea publicată de Simona Halep a stârnit revoltă și controverse în mediul online! Internauții au reacționat imediat când au văzut-o

fara descriere

Tatăl lui Adrian Lipan din Medgidia a avut o reacție șocantă

Tatăl lui Adrian Lipan a transmis, în mediul online, un mesaj incredibil. „Cu acordul și permisiunea voastră acest «nenorocit» de tată care azi a înțeles că timp de 26 de ani a crescut un șarpe nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta când vor. Aviz viitorilor părinți”, a scris tatăl lui Adrian Lipan pe Facebook.

Mesajul bărbatului a primit, bineînțeles, răspunsuri, iar unul dintre ele a venit chiar de la sora sa.

„Ești fratele meu, dar tu ai distrus copilul . Nu meritai să ai așa o minune de copil. Sper că Dumnezeu vede şi pune pe fiecare să plătească pe măsura faptelor”, a scris o femeie care ar fi sora bărbatului. Un apropiat al familiei a scris că tânărul Adrian ar fi fost alergat, cu o toporișcă, de tatăl său, cu mai mulți ani în urmă.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate