Stiri

A nascut gemeni, iar bebelusii plangeau incontinuu la nastere! Asistenta i-a pus unul langa altul, iar ce-a urmat iti va topi inima! Imaginile care au facut inconjurul lumii

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


A nascut gemeni, iar bebelusii plangeau incontinuu la nastere! Asistenta i-a pus unul langa altul, iar ce-a urmat iti va topi inima! Imaginile care au facut inconjurul lumiiicon photo

Sa fii mama de gemeni poate fi o adevarata binecuvantare, iar miracolul vietii se observa cu totul altfel in clipa in care o pereche de gemeni vine pe lume.


Daca la nasterea unui copil, micutul este profund atasat de mama lor, in pantecul careia au stat 9 luni, in cazul gemenilor, acestia sunt dependenti unul de celalalt.


Pa parcursul sarcinii, cei doi prunci leaga o conexiune cu totul aparte, inca din uterul mamei, iar in momentul in care sunt separati se simt complet singuri.


Imaginile de mai sus arata momentul in care o pereche de gemeni nou nascuti au fost separati temporar la nastere, pentru a fi curatati si schimbati. Micutii au plans incontinuu si nu reuseau sa se linisteasca decat atunci cand cand asistenta ii apropia unul langa altul.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune