A purtat acelaşi tricou timp de 20 de ani, iar motivul este incredibil! Mulţi credeau că e vorba de o problemă de igienă, dar adevărul e altul!

Un bărbat din Japonia a devenit cunoscut după ce a purtat acelaşi tricou timp de mai bine de 20 de ani. Deşi unii au crezut că e vorba de o problemă de igienă, adevărul era cu totul altul.

Autor: T.S.


Fiica bărbatului a aflat motivul pentru care tatăl ei a purtat acelaşi tricou în timp ce făcea curăţenie în casa bunicului său, care decedase recent, potrivit Daily Mail.

În vârstă de 24 de ani, femeia a găsit un album de familie în care  a văzut o poză cu părinţii ei. În fotografie, tatăl ei era îmbrăcat cu acelaşi tricou pe care obişnuia să îl poarte zilnic.

Atunci, ea a înţeles că purta acea piesă vestimentară pentru a onora amintirea mamei ei care murise cu 18 ani în urmă.

Dacă haina se rupea rupea, bătrânelul o cosea cu grijă şi o îmbrăca din nou. Chiar şi la evenimentele deosebite, tricoul ţinea locul oricărui costum elegant.
 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal colosal! Un concurent de la un show de talente, arestat pentru trafic de droguri

O tânără însărcinată a murit în urma unui accident teribil

Ultima fotografie a lui Chester Bennington înainte de a se sinucide: ”Gândurile sinucigaşe sunt mereu acolo!”

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Medicamentul minune care pune capăt pandemiei! Milioane de oameni îl vor primi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ora de iarnă 2021. Ce s-a întâmplat cu schimbarea orei? Avem ultimele informații

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies