A râs toată lumea de ea, dar nu te-ai fi gândit nicio secundă că are dreptate! Andreea de la ”Insulă” a devenit celebră pentru cuvântul ”şlarf”. Ce înseamnă, de fapt

Andreea a devenit ”senzaţie” pe internet, după ce a folosit cuvântul ”şlarf” în timpul emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cuplul Andreea-Gabriel a intrat fulgerător în show-ul matrimonial, dar la fel a şi ieşit. Cei doi au avut o şedere de câteva zile în Thailanda, iar motivul plecării a fost chiar comportamentul partenerului Andreei, care a căzut în ispită imediat ce a ajuns în show.

Atâta timp cât au încercat să-şi facă şederea confortabilă în ambele părţi, Andreea alături de celelalte concurente, dar şi Gabriel pe Insula Purimuntra, cei doi au fost un cuplu de ”senzaţie”, Andreea şocându-i pe ceilalţi cu modul în care se afişa şi comportamentul său, iar Gabriel chiar panicându-i pe ceilalţi din jur cu reacţiile pe care le avea.

După ce Gabriel a căzut în ispită, la scurt timp a ”picat” şi Andreea în plasa ispitei George cu care, de altfel, a făcut şi ”nuntă” în show! Mai mare a fost dezamăgirea când a aflat că nu va pleca acasă la braţele şarmantului tânăr şi nici nu o va aştepta pe aceasta. De altfel, Andreea a devenit ”celebră” şi pentru cuvântul folosit des în emisiune, şi anume ”şlarfi”. Chiar dacă internauţii au fost ”cârcotaşi” şi au făcut glume pe seama concurentei, cuvântul chiar există în Dicţionarul Limbii Române, însemnând ”papuci”. 

fara descriere

Iar spre amuzamentul tuturor, Andreea chiar a şi postat pe contul său de socializare un scurt videoclip cu o multitudine de papuci, scriind: ”Decât să pui cizmele la uşă şi să fii dezamăgit că Moşul le-a umplut pe jumătate, mai bine pui şlarfii să dea cadoul pe dinafară”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate