A reînceput scandalul! Alex Bodi o atacă dur pe Bianca Drăgușanu după despărțire. Ce mesaj i-a transmis afaceristul?

Alex Bodi o atacă pe Bianca Drăgușanu prin intermediul rețelelor de socializare, la scurt timp după despărțire. Ce mesaj i-a transmis afaceristul fostei iubite?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

A reînceput scandalul! Alex Bodi o atacă dur pe Bianca Drăgușanu după despărțire. Ce mesaj i-a transmis afaceristul?


In articol:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, după ce și-au reluat povestea de iubire în urma divorțului cu scandal. Nimeni nu se aștepta ca vedeta să îi mai dea o șansă lui Bodi după divorț și iată că s-a întâmplat. Ei bine, nu pentru mult timp, căci se pare că perioada de izolare nu le-a sudat relația, ci a condus către o ruptură definitivă.

Bodi, prima reacție după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Deși în ultima perioadă totul părea roz între cei doi, aceștia au hotărât să urmeze drumuri separate în viață, încă o dată. De data aceasta, însă, se pare că este definitiv și nu mai există cale de împăcare. La scurt timp după ce s-a aflat de ruptură, Alex Bodi a decis să o atace subtil pe blondină prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde a transmis un mesaj acid.

Citeste si: Copiii trebuie să poarte mască? Răspunsul oficial venit de la Ministerul Sănătății

Citeste si: Zi deosebit de cruntă pentru mama Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Au stat față în față cu Gheorghe Dincă: „I-am întrebat unde sunt fetele și ne-au spus că ne scot afară”

Citeste si: Halucinant! Asistenta care a încins Internetul. Îngrijește pacienții cu COVID-19 în lenjerie intimă

A reînceput scandalul! Alex Bodi o atacă dur pe Bianca Drăgușanu după despărțire. Ce mesaj i-a transmis afaceristul?

În vreme ce Bianca a mers prin magazine de lux de la primele ore ale zilei, afaceristul a decis să tratateze altfel acest subiect al despărțirii. Cum? Ei bine, atacând-o pe fosta iubită printr-un mesaj cu subînțeles.

Bodi a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, iar în descriere a scris câteva cuvinte care par să se adreseze celei care i-a fost soție și cu care a avut o poveste de iubire plină de scandaluri.

„Nu renunța la fericirea ta, doar pentru a le mulțumi altora. Fiecare se gândește doar la el”, este unul dintre mesajele postate de Alex Bodi pe Internet.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate