Vedete

A reinceput scandalul in familia Geambasu! Fiul Calin da de pamant cu tatal Petre: "Se dă "bunic" şi "tată grijuliu" pe Facebook, la impresii. Un zbir stalinist deghizat in straie femeiesti!"

Armistitiul nu a durat prea mult in familia Geambasu, dupa ce Calin si-a demolat din nou tatal.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

In ultimele saptamani, se parea ca intre Petre Geambasu si fiul lui, Calin, raporturile au redevenit civilizate, dupa scandalul epocal pe care publicul l-a urmarit la televizor, dar si pe retelele de socializare, incepand cu finalul anului trecut. Numai ca impacarea nu a existat decat in aparenta, pentru ca fiul Calin a pus din nou tunurile pe celebrul sau tata, pe care-l acuza de faptul ca isi neglijeaza nepotul.

"Doar nu o crede vreun ultim naiv răzleţ că mielul parşiv Nero, tatăl meu, s-a interesat câtuşi de puţin de începerea noului an şcolar pentru nepotul lui DaviN sau să manifeste vreo grijă în vacanţă şi în perioada de pregătire. Stăm la o stradă distanţă...Un penar, o vizită sau măcar un telefon de susţinere. Nimic! Nici când a fost DaviN prezent în emisiunea Next Star nu s-a sinchisit cu vreo atenţie omenească. În schimb, se dă "bunic" şi "tată grijuliu" pe Facebook, la impresii. (...) Mai multe aşteptări putem avea ca plopul să facă mere. Un zbir stalinist deghizat în straie femeieşti", a rabufnit zilele trecute Calin Geambasu pe Facebook. Petre laudase recent prestatia lui Calin fruntea formatiei sale, cu prilejul nuntii baiatului lui Liviu Dragnea, la care Geambasu jr s-a dat in spectacol.

Galerie foto