Stiri

A tocat ceapa si usturoi si le-a pus pe talpa inainte de somn! Ce i s-a intamplat de dimineata!

Acest tip de tratament a fost folosit pentru prima oara in Japonia cu rezultate uluitoare la toate persoanele care l-au incercat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


A tocat ceapa si usturoi si le-a pus pe talpa inainte de somn! Ce i s-a intamplat de dimineata!
Tratamentul detoxifiant are abilitatea de a indeparta toate substantele nocive din corp. Ajuta la stimularea circulatiei sanguine si limfatice.


Dupa ce vei folosi aceste bandaje detoxifiante nu vei mai fi obosita, nu vei mai avea dureri articulare si nu te va mai durea capul.


Pentru a le prepara, ai nevoie de ingrediente simple. Despre ce este vorba vezi AICI.

Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune