A trecut un an de la moartea Stelei Popescu! Alexandru Arşinel şi familia actriţei vor merge la mormânt: ”Fiica ei este şi acum marcată”

A trecut un an de la moartea Stelei Popescu, iar oamenii încă suspină după celebra actriţă a teatrului românesc.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Pe data de 23 noiembrie 2017, Stela Popescu a plecat dintre noi, iar acest lucru a adus foarte multă tristeţe printre admiratorii actriţei, dar şi în sânul familiei. Foştii colegi de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, dar şi familia Stelei doresc să facă pomeni separate pentru celebra actriţă, conform Libertatea.

Totodată, fostul soţ al Stelei Popescu, regizorul Dan Puican, doreşte să facă şi el un parastas. Cu o zi înainte să se împlinească un an de la dispariţia fulgerătoare a actriţei de pe scena românească, pe data de 22 noiembrie, atât Alexandru Arşinel, cât şi foştii colegi de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase se vor întâlni la cimitirul din Cernica, la mormântul Stelei Popescu.

„Vom închiria un autocar joia viitoare. Cu o zi înainte să se împlinească anul, vom merge la cimitir toţi foştii săi colegi de la teatru, cu colivă şi pachete de post. Am ţinut tot timpul legătura cu familia ei. Fiica ei este şi acum marcată. O să facă şi ei pomană. Din ce am înţeles, ar intenţiona pe data de 19 noiembrie. Va fi o expoziţie de tablouri cu imagini din spectacole atât cu Stela, cât şi cu Cristina Stamate, care a murit la câteva zile după ea (pe 27 noiembrie – n.r.). Se lucrează deja la expoziţie. Evenimentul va avea loc în jurul datei de 18-20 decembrie. Ne-au legat 40 de ani, aceştia nu pot fi uitaţi”, a declarat Alexandru Arşinel pentru sursa citată. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate