A venit din Italia să-și înmormânteze mama, dar a fost izolată la domiciliu din cauza coronavirusului: „O colegă m-a pârât”

O româncă din Italia, întoarsă în țară pentru a-și înmormânta mama, trece prin clipe de groază. A fost izolată la domiciuliu din cauza coronavirusului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Mihaela, o româncă din Italia, trece printr-o drama de nedescris. Femeia s-a întors din Cuneo, acolo unde locuiește de 13 ani alături de familia ei, pentru a-și înmormânta mama. Femeia în vârstă de 70 de ani a amurit pe 26 februarie din cauza unor probleme cu inima.

Mihaela s-a întors de urgență în țară, pentru a-și conduce mama pe ultimul drum. A sunat la aeroport pentru a se asigura că nu va fi pusă sub izolare la ajungerea în România și angajații i-au spus că acest lucru nu se va întâmpla dacă nu prezintă simptome specifice coronavirsului.

„Am completat chestionarul cu datele personale, m-au întrebat din ce zonă vin mai exact, mi-au măsurat temperatura și totul a fost în regulă”, a povestit românca. „Am mers acasă, la Câmpia Turzii, pe mama o aduceau la capela cimitirului a doua zi.”, a mai spus Mihaela, pentru rotalianul.com.

Citeste si: Patru bărbați vor fi executați prin spânzurare, după ce au violat o tânără într-un autobuz. Fata a murit la scurt timp

A venit din Italia să-și înmormânteze mama, dar a fost izolată la domiciliu

Înainte de a-și conduce mama pe ultimul drum, reprezentanți de la Direcția de Sănătate Publică au mers la acasă și i-au spus cp va trebui izolată la domiciliu timp de 14 zile.

„O colegă de serviciu de-a cumnatei mele m-a pârât la DSP”, a povestit femeia.

„Doar sâmbătă de dimineață mi-au permis să ies un pic până la capelă să o văd pe mama, când nu era nimeni. Mi-au spus cei de la Direcția de Sănătate că pot să merg la înmormântare, dar să stau minim la 2 metri distanță de toată lumea, să am mască la gură și oricum, dacă mă prezint acolo vor fi puse în izolare la domiciliu toate persoanele prezente",  a mai relatat ea.

Mihaela a participat la înrmormântare, deși toți cei prezenți la eveniment au fost nevoiți să rămână și ei acasă, sub izolare, ulterior.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate