Abuzată sexual timp de trei ani de profesorul ei! „Mi-a spus: Nu știi să săruți, nu-i așa? Lasă-mă să te învăț eu”

O elevă a fost abuzată timp de 3 ani de profesorul ei, înainte să scape din ghearele lui. 25 de ani mai târziu, femeia a decis să povestească prin ce a trecut.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O femeie de 43 de ani a găsit, în sfârșit, curajul de a-și face publică povestea. Pe când era doar o copilă, Rachel Rounds a fost abuzată sexual de unul dintre profesorii de la școală.

„Crezi că te maturizezi ca adolescentă, că știi totul, dar realizezi că nu știi nimic și ești încă un copil. Asta face ca ceea ce a făcut Graham să pară cumplit, pentru că a luat inocența cuiva și el asta a făcut cu mine”, a povestit femeia, din Wiltshire, pentru The Sun.

Rachel Rounds avea doar 13 ani și a durat 3 ani. Ea suferea enorm după tatăl său, care decedase în urma unei crize epileptice. Graham Wilcock, un profesor de 28 de ani, a profitat de inocența și vulnerabilitatea ei, oferindu-se, pentru început, să-i fie sprijin în perioada de doliu. Nu a trecut mult, însă, și lucrurile au luat o altă întorsătură.

„M-a sărutat și mi-a spus: „Nu știi să săruți, nu-i așa Lasă-mă să te învăț eu” și m-a sărutat cu gura deschisă, ca adulții”, a mai povestit Rachel.

La început, Rachel a fost flatată de atenția pe care o primea de la Graham și a început să petreacă din ce în ce mai multe ore în compania lui.

„Mă simțeam specială, dar o parte din mine știa că era greșit și nu am spus nimănui”, a mai mărturisit femeia, pentru The Sun.

Citeste si: Puterea dragostei 3 iulie. Zănoagă îl șicanează pe Jador: "Milogule! Relație îți mai faci și tu? Atârni aiurea..."

Profesorul a chemat-o acasă la el

Graham și-a chemat eleva la el acasă, atunci când soția lui era plecată. „În particular, îmi spunea că mă iubește, în public, mă umilea, spunea că sunt grasă și urâtă în fața celorlalți elevi”, a mai povesit ea.

La vârsta de 16 ani, Rachel a început să-și dea seama că ceea ce se întâmpla între ea și profesor nu era în regulă și își dorea doar să scape. Acest lucru s-a întâmplat când ea s-a mutat la altă școală.

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate