Stiri

Accident de proporţii în Braşov! Patru persoane au ajuns la spital, după ce o maşină s-a răsturnat

Un accident de proporţii a avut loc în această seară, în Braşov, după ce o maşină s-a răsturnat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Patru persoane se află în spital, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un sens giratoriu din Braşov, în această seară.

”În autoturism se aflau patru persoane, dintre care una a rămas încarcerată. Intervenţia pentru descarcerare a fost una dificilă deoarece maşina era cu două uşi, iar persoana de sex feminin care a rămas încarcerată era pe bancheta din spate. Pentru a scoate victima a fost necesar să se taie stâlpii autoturismului şi să se îndepărteze scaunul din faţă. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, un echipaj SAJ, un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă. Cel mai probabil, autoturismul avea viteză mare deoarece s-a răsturnat pe plafon şi apoi a revenit pe roţi”, a precizat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov, conform Antena 3.

”Accidentul s-a produs pe Ocolitoarea Braşovului, la intersecţia cu strada Lânii. Conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu sensul giratoriu. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată”, a adăugat Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov. 

Urmatorul articol