Stiri

Accident de proporţii în Braşov! Patru persoane au ajuns la spital, după ce o maşină s-a răsturnat

Un accident de proporţii a avut loc în această seară, în Braşov, după ce o maşină s-a răsturnat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Accident de proporţii în Braşov! Patru persoane au ajuns la spital, după ce o maşină s-a răsturnat

Patru persoane se află în spital, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un sens giratoriu din Braşov, în această seară.

”În autoturism se aflau patru persoane, dintre care una a rămas încarcerată. Intervenţia pentru descarcerare a fost una dificilă deoarece maşina era cu două uşi, iar persoana de sex feminin care a rămas încarcerată era pe bancheta din spate. Pentru a scoate victima a fost necesar să se taie stâlpii autoturismului şi să se îndepărteze scaunul din faţă. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, un echipaj SAJ, un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă. Cel mai probabil, autoturismul avea viteză mare deoarece s-a răsturnat pe plafon şi apoi a revenit pe roţi”, a precizat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov, conform Antena 3.

”Accidentul s-a produs pe Ocolitoarea Braşovului, la intersecţia cu strada Lânii. Conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu sensul giratoriu. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată”, a adăugat Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov. 

În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune