Accident spectaculos pe autostradă! Cum a reuşit o mamă să-şi salveze fiul

Un accident spectaculos a avut loc pe o autostradă din Vietnam. Imaginile surprinse de o cameră de bord o arată pe o femeie cu o inspiraţie formidabilă, care îşi salvează copilul în ultimul moment.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Femeia a fugit cu copilul în braţe, salvând atât viaţa ei, cât şi viaţa copilului. Un TIR a pierdut controlul volanului, a distrus o barieră de protecţie şi a lovit violent trei maşini, printre care şi cea din care copilul femeii tocmai coborâse.

În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită, însă traficul a fost blocat mai multe ore. Incidentul a avut loc pe Autostrada 18 din Vietnam, informează stirileprotv.ro.

Un accident spectaculos a avut loc luna trecută în Dolj, în localitatea Podari. Un tânăr de 27 de ani a scăpat cu viaţă în urma accidentului. Tânărul în vârstă de 27 de ani care se afla la volanul unei maşini a avut parte de clipe terifiante. Tânărul avea viteză şi a pierdut controlul autoturismului, s-a lovit de un parapet, un stâlp de electricitate, apoi a trecut printr-un gard şi s-a rostogolit în curtea unei locuinţe.

El a scăpat cu viaţă din acest accident spectaculos care a avut loc pe DN 56. Băiatul se îndrepta spre Craiova. Localnicii au spus că ”este o minune că trăieşte”.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate