Aceasta este singura fotografie in care Stefan Banica jr apare alaturi de regretatul sau frate, Alexandru! Tanarul a murit la 25 de ani, intr-un accident de masina FOTO

Stefan Banica jr a avut un frate vitreg care a decedat in conditii tragice.

Autor: Petru Luca

Marele actor Stefan Banica (1933-1985) a avut doi baieti, pe Stefan (50 de ani), si el artist celebru, si Alexandru Silviu, un tanar care a murit la doar 25 de ani, in 2001, ca urmare a unui tragic accident rutier. In ciuda faptului ca intre cei doi frati de tata era o diferenta de 8 ani, Stefan si Alexandru se intelegeau foarte bine, cantaretul sprijinindu-l pe Alex din toate puterile.

WOWbiz.ro a intrat in posesia unei fotografii care-i infatiseaza impreuna pe cei trei Banica ai neamului, Stefan senior, Stefan junior si regretatul Alexandru, ipostaza surprinsa in perioada in care totul era bine si frumos in viata lor. Alexandru Silviu isi doarme somnul de veci langa parintele lui, in cimitirul Reinvierea din Capitala. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Socrii lui Stefan Banica sunt "amarati" - E incredibil ce sume derizorii castiga

De ce nu se suporta Mihai Bendeac si Stefan Banica jr? Vezi cine a inceput "razboiul" si ce a spus acum cateva luni umoristul despre solist

Ce a raspuns Stefan Banica Jr atunci cand a fost intrebat daca este fericit: „Uneori, mi se intampla sa uit asta!” Vezi ce a spus despre Lavinia Pirva!

Compatibilitate sau singurătate? Despre viața sentimentală a zodiilor

Lovitura SUPREMĂ pentru Liviu Dragnea. Are total INTERZIS

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

A fost descoperit un vaccin „foarte promițător” împotriva cancerului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies