Acesta este "refugiul" lui Florin Zamfirescu. Actorul are o casa cocheta in Mogosoaia. Cel mai mult ii place sa stea in curtea plina de verdeata si sa citeasca FOTO EXCLUSIV

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai indragiti actori autohtoni. Acesta a interpretat roluri memorabile in piese de teatru, in productii cinematografice de referinta, dar a dat viata si unor personaje spumoase in telenovelele mioritice in mare voga acum cativa ani.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Maestrul a mai facut un pas semnificativ in viata, la varsta de 68 de ani, impliniti acum cateva luni. Marele actor a intrat in politica si, vulcanic cum il stim, a declarat ca va lupta cu hotia si cu coruptia pana la ultima suflare.

Ei bine, pe langa aceasta noua lupta demarata de curand, Florin Zamfirescu are pe suflet si alte evenimente. Anul trecut a asistat cu lacrimi in ochi la inmormantarile unor prieteni dragi.

Radu Beligan, Marin Moraru si Sebastian Papaiani au plecat in lumea celor drepti, unul dupa celalalt, lasand lumea teatrului si a filmului mult mai sarace. Protagonistul nostru a plans mult anul trecut, dar a avut totusi o oaza de liniste unde a reusit sa-si recapete fortele, in bratele femeii iubite care-i este alaturi de cativa ani.

Maestrul are o vila cocheta langa Bucuresti, pe o straduta linistita din Mogosoaia. Constructia casei a fost finalizata acum trei ani, iar de atunci Zamfirescu locuieste mai mult acolo decat in apartamentul lui din Bucuresti.

Actorul are si o gradina superba, pe care o ingrijeste el personal. Spatiul verde este plin de flori si de pomi fructiferi, iar acum, toamna, e un peisaj linistitor. Maestrul ne-a povestit, acum ceva timp, ca marea lui placere in momentele in care e nervos, este sa scoata un scaun pe iarba si sa citeasca, la aer curat, un roman clasic.

"Cartile bune si aerul curat imi alunga orice furie. Imi place sa citesc in curtea mea plina de verdeata, pana adorm", declara actorul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P