Acțipild, abțipild, abțibild sau acțipild? Care este varianta corectă? Până și un scriitor a fost pus în dificultate de această întrebare, la „Vrei să fii milionar”

Acțipild, abțipild, abțibild sau acțipild? Care este varianta corectă? Un scriitor de la „Vrei să fii milionar” a fost la un pas de a pierde concursul.

Autor: M.B.

In articol:

Unul dintre invitații emisiunii „Vrei să fii milionar” este scriitor. Cu toate că are deja două volume de poezii publicate și momentan lucrează la un roman, Narcis a fost pus în dificultate de una dintre întrebările care țineau chiar de cunoașterea foarte bună a limbii române.

Acțipild, abțipild, abțibild sau acțipild? Care este varianta corectă?

Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Narcis, scriiolrul care a păși emoționat în plaotul emisiunii „Vrei să fii milionar” este: „Cum se numește imaginea colorată care se aplică pe o suprafață netedă?”

Acțipild, abțipild, abțibild și acțipild sunt variantele pe care Teo Trandafir i le-a oferit participantului la concurs. Mare a fost surpriza când bărbatul a ezitat în privința răspunsului.

„Cred că B și D cad din start, cu „-bild” și rămân A și C”, a spus el nesigur.

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Teo Trandafir i-a amintit că poate folosi una dintre cele trei variante ajutătoare. „Să facem fifty-fity”, a răspuns el, alegând să rămână cu doar două variante de răspuns din care să fie nevoit să aleagă.

În mod surprinzător pentru concurent, variantele care au rămas pe ecran au fost chiar B și D, cele pe care el le-ar fi exclus.

„Ce să vezi?! Cât de bine ai jucat!”, a spus Teo Tradafir, prezentatoara emisiunii, felicitându-l pentru faptul că nu s-a grăbit să răspundă și

că a folosit una dintre variantele ajutătoare.

„Voi da un răspuns final. Deși nu sunt sigur și nu îmi place lucrul ăsta... m-am gândit mai bine și aș înclina spre B, abțibild”, a spus el.

Din fericire, răspunsul a fost corect, iar el a trecut la nivelul următor.

 

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Kemal, decizie șocantă azi în ”Prețul fericirii”

Mentalistul vedetelor a uitat-o pe Plușica de la Puterea Dragostei! Uite cu ce brunetă sexy se iubește acum

Larisa de la ”Puterea Dragostei”, învinețită și cu ochii umflați! Ce a pățit iubita lui Adrian

3 zodii să își sune apropiații deoarece este nevoie de ajutorul lor

Cutremur total în România! UNGARIA face legea de 1 Decembrie: IOHANNIS să împiedice...

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Marcel Ciolacu l-a sfidat pe Iohannis. S-a întâmplat chiar de Ziua Națională

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies