Actorul Charles Durning a murit la 89 de ani!

Actorul Charles Durning, un erou al celui de-Al Doilea Razboi Mondial si care a devenit faimos la Hollywood pentru rolurile sale din filme precum "Cacealmaua/ The Sting", "Tootsie" si "The Best Little Whorehouse in Texas", a decedat luni, la varsta de 89 de ani, informeaza Mediafax.

Distribuie pe:

fara descriereCharles Durning a murit din cauze naturale, la resedinţa sa din New York, dupa cum a declarat agentul sau pentru revista People.

Totodata, Frank E. Campbell Funeral Chapel din Manhattan a confirmat decesul lui Charles Durning pentru Reuters.

Durning a fost nominalizat de noua ori la premiile Emmy, pentru roluri interpretate in seriale de televiziune precum "Rescue Me", "NCIS", "Homicide: Life on the Street", "Captains and the Kings" si "Evening Shade".

De asemenea, Charles Durning a fost nominalizat de doua ori la premiile Oscar, pentru rolurile din comedia "To Be or Not to Be" (1984) si din musicalul "The Best Little Whorehouse in Texas" (in 1983).

Charles Durning a fost si un actor de teatru desavarsit si chiar a declarat ca prefera teatrul datorita efectului imediat pe care aceasta arta il ofera, comparativ cu cinematografia.

De altfel, el a castigat un premiu Tony pentru rolul din "Big Daddy", intr-o noua punere in scena din anii 1990 a celebrei piese "Pisica pe acoperisul fierbinte".

S-a facut remarcat in filmul din 1973 "Cacealmaua/ The Sting", in care a jucat alaturi de staruri precum Robert Redford si Paul Newman.

De-a lungul vieţii sale, Durning a aparut in peste 100 de filme si in numeroase show-uri de televiziune.

Durning a fost casatorit de doua ori si a avut trei copii.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate