Actorul Șerban Pavlu, dezvăluiri despre ce cale ar alege dacă ar părăsi scena după 25 de ani de teatru: „Dacă se ajunge într-o situația ca asta, am să plec” | EXCLUSIV

Pavlu a mărturisit în ce condiții ar pleca din teatru, marea sa dragoste, într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Șerban Pavlu activează la Teatrul Bulandra de aproape 25 de ani și ține foarte mult la experiența de a juca, pe viu, în fața oamenilor.

De-a lungul carierei, Pavlu a cunoscut succesul și în TV și film, iar dificultățile din teatru, din ultimii ani, l-au făcut să se gândească la posibilitatea de a renunța, cândva, la locul în care a devenit actor.

Șerban Pavlu: „Nu vreau să stau la teatru doar ca să fiu angajat.”

Actorul Șerban Pavlu, dezvăluiri despre ce cale ar alege dacă ar părăsi scena după 25 de ani de teatru

Pavlu a avut norocul de a intra în Teatrul Bulandra în 1997, într-o perioadă în care i-a avut ca mentori pe Victor Rebengiuc, Marcel Iureș și alți actori de renume. Pavlu este dezamăgit să vadă că reputația teatrului românesc a fost știrbită în ultima vreme de scandaluri atât în plan cultural, cu tot felul de jocuri de culise, dar și de tăierile de fonduri, care le-au răpit teatrelor șansa de a face proiecte mai ambițioase. Chiar dacă actorii din teatrele de stat au fost plătiți în pandemia, una dintre cele mai grele vremuri pentru artiști, actorul din serialul „Umbre” simte că industria teatrului are un viitor incert.

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Aș renunța la teatru dacă lucrurile s-ar deteriora mai tare. Trăim într-un moment în care copacul e scuturat și nu știm ce o să se întâmple mai departe.

Sunt probleme și cu subvențiile în momentul ăsta și riscăm ca teatrul să devină, dintr-un loc în care se face doar artă, să fie un loc în care se fac spectacole care să umple cu orice preț sala, să facă încasări. Dacă se ajunge într-o situația ca asta, sau să nu mai existe bani deloc, am să plec, pentru că nu vreau să stau doar ca să fiu angajat. În pandemie a fost extraordinar pentru că, din acest punct de vedere, cei angajați, cum am fost și eu, și-au primit salariile.
A fost un moment foarte prost pentru teatru”
, le-a mărturisit Șerban Pavlu jurnaliștilor WOWbiz.

Citeste si: ”La 13 ani câștigam 1.000 de dolari pe zi”. Augustin Viziru, dezvăluirile unei copilării petrecute în sălile de jocuri de noroc. Ce viață a dus actorul

Șerban Pavlu despre cel mai nou proiect TV: „M-am bucurat foarte mult să fac parte dintr-o chestie care are, de data asta, gagicile în prim-plan.”

Actorul Șerban Pavlu, dezvăluiri despre ce cale ar alege dacă ar părăsi scena după 25 de ani de teatru

Pavlu rămâne unul dintre cei mai solicitați actori în producțiile de film și seriale TV din România. „Umbre”, în care acesta îl joacă pe Relu, un recuperator care se ridică în lumea interlopă din București aproape fără voia sa, a însemnat o mare rampă de lansare pentru el, însă Pavlu și-a dorit să abordeze și altfel de personaje în seriale. Oportunitatea a venit odată cu serialul „Ruxx”, lansat anul acesta, care atacă subiecte considerate tabu în societate.

„Rolul meu nu mai e atât de important ca în „Umbre”, dar m-am bucurat foarte mult să fac parte dintr-o chestie care are, de data asta, gagicile în prim-plan. Rolurile cele mai mișto sunt ale fetelor și este vorba nu doar despre emanciparea femeilor, ci despre emanciparea personajelor femei într-o producție de ficțiune și m-am bucurat foarte mult să fac parte dintr-o chestie ca asta. Sunt niște personaje mult mai complexe decât sunt oferite în mod obișnuit femeilor”, a spus Șerban Pavlu în interviul acordat jurnaliștilor WOWbiz.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

”La 13 ani câștigam 1.000 de dolari pe zi”. Augustin Viziru, dezvăluirile unei copilării petrecute în sălile de jocuri de noroc. Ce viață a dus actorul

„Înainte să se ducă, îl bufnea plânsul și mi-a spus că îi pare rău că s-a îndoit de mine”. Augustin Viziru, mărturii emoționante despre moartea tatălui său

Adevăratul motiv pentru care Cosmin Seleși și-a dat demisia din televiziune: "E a doua oară. Gata acum, stop!"

Zodiile câștigătoare ale lunii Iulie. Vor avea parte de reușite mari și importante

Vestea serii despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic (VIDEO)

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Calendar Ortodox, 29 iunie. Sfinții Petru și Pavel, ocrotitorii celor lipsiți de libertate. Ce nu-i bine să faci astăzi

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies