Actorul uriaș care n-a avut loc pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu! Nimeni nu-i mai aprinde o lumânare lui Puiu Călinescu

La 23 de ani de la moartea actorului Puiu Călinescu, se pare că toată lumea l-a uitat. ”Columbo de România” nu a avut loc pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Mormântul lui Puiu Călinescu de la Cimitirul Bellu se află într-o stare deplorabilă și ar fi și mai rău dacă angajații cimitirului nu s-ar mai ocupa de el, din când în când. Aceștia au refăcut gardul, au mai tăiat din plantele care la un moment dat acoperiseră tot locul de veci. ”Nu vine nimeni la el. Nu știu dacă mai are rude, dacă mai sunt în România... E păcat că lumea l-a uitat, la cât de mare a fost...”, ne spune un paznic al cimitirului.

Citeste si: Interviu exclusiv! Arsinel, razboi total cu "Garcea": "Vacanta Mare, primul rau facut umorului romanesc"

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Fata lui Puiu Calinescu face dezvaluiri despre marele actor: "A crescut fara mama, fara tata si a fost batut de matusi!"

Citeste si: Drama cutremuratoare a lui Puiu Calinescu! Regretatul actor si-a descoperit fiica moarta in casa! "Am mers si am spart usa! Ea era moarta in hol, facuse comotie cerebrala!"

Puiu Călinescu, cel despre care se spunea că dacă s-ar fi născut în Franța ar fi fost un rival serios pentru Louis de Funes, nu a avut loc pe Aleea Artiștilor, alături de nume mari precum: Radu Beligan, Marin Moraru sau Stela Popescu. În schimb, i s-a repartizat un loc retras, într-un colț de cimitir, unde nu ajunge nimeni să-i aprindă o lumânare.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

La 20 de ani de la moartea lui Puiu Calinescu, mormantul marelui actor pare dat uitarii! Fata artistului a povestit ultimele clipe din viata acestuia: "Era inconjurat de...

Uite cum arata fiica marelui actor Puiu Calinescu, plecat dintre noi acum 20 de anI!

Fata lui Puiu Calinescu este profesoara de informatica la colegiul de aeronautica!

Au trecut 20 de ani de la moartea lui Puiu Calinescu, insa nimeni nu a ridicat un monument funerar pentru "regele comediei"! Actorul n-a avut loc pe "Aleea...

Împăcarea momentului: Bianca Comănici și Alex Bobicioiu, împreună în platoul WOWbiz!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies