Actriţă de la Hollywood, pusă la zid de internauţi: "Pune un sutien pe tine!" Cum a apărut tânăra la un protest în faţa Curţii Supreme

Actriţa Emily Ratajkowski a fost criticată dur pe internet.

Autor: M. B.
 
Actriţa Emily Ratajkowski a fost arestată după ce a protestat împotriva lui Brett Kavanaugh, un judecător american care este acuzat că ar fi abuzat sexual mai multe femei. 
 
Tânăra în vârstă de 27 de ani a publicat o imagine în care apare ridicând deasupra capului o pancartă de la protestul din faţa Curţii Supreme şi a povestit despre momentul în care a fost reţinută de către poliţie.
Deşi ea protesta împotriva abuzurilor săvârşite asupra femeilor, mulţi dintre internauţi au fost mai preocupaţi de modul în care a apărut ea îmbrăcată decât de mesajul pe care a vrut să îl transmită. 
 
"De ce nu porţi sutien?", a întrebat-o un utilizator. "Drăguţă ţinută pentru a promova respectul pentru femei. Mulţumesc că ai purtat sutien", a fost un mesaj ironic la adresa lui Emily Ratajkowski. 
 
"Eu cred că te-ai îmbrăcat aşa pentru a atrage atenţia... bărbaţilor", "Pune un sutien pe tine", i-au mai scris internauţii.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Donald Trump a fost făcut de tot râsul de soţia sa! Preşedintele SUA nu ar fi vrut să se afle acest detaliu din intimitatea lor niciodată

7 cai secrete catre inima unei femei

Patru oameni au făcut cancer de sân după ce au primit organe de la acelaşi donator

2023 va începe in forță pentru 6 zodii. Vi se schimbă viața în bine

Cutremur total în UNGARIA! Alertă maximă la graniţa cu România. Au ţinut totul ASCUNS

“Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor

Proces CRUCIAL pierdut de George Simion. Cum se mai poate apăra de acuzațile că ar fi prorus?

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies