Actriţă de la Hollywood, pusă la zid de internauţi: "Pune un sutien pe tine!" Cum a apărut tânăra la un protest în faţa Curţii Supreme

Actriţa Emily Ratajkowski a fost criticată dur pe internet.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Actriţa Emily Ratajkowski a fost arestată după ce a protestat împotriva lui Brett Kavanaugh, un judecător american care este acuzat că ar fi abuzat sexual mai multe femei. 
 
Tânăra în vârstă de 27 de ani a publicat o imagine în care apare ridicând deasupra capului o pancartă de la protestul din faţa Curţii Supreme şi a povestit despre momentul în care a fost reţinută de către poliţie. Deşi ea protesta împotriva abuzurilor săvârşite asupra femeilor, mulţi dintre internauţi au fost mai preocupaţi de modul în care a apărut ea îmbrăcată decât de mesajul pe care a vrut să îl transmită. 
 
"De ce nu porţi sutien?", a întrebat-o un utilizator. "Drăguţă ţinută pentru a promova respectul pentru femei. Mulţumesc că ai purtat sutien", a fost un mesaj ironic la adresa lui Emily Ratajkowski. 
 
"Eu cred că te-ai îmbrăcat aşa pentru a atrage atenţia... bărbaţilor", "Pune un sutien pe tine", i-au mai scris internauţii.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate