Vedete

Actrita Emilia Popescu dezvaluie care este cea mai mare frica a sa! E boala care-i produce cosmaruri! Cum arata actrita acum, la 51 de ani

Emilia Popescu este una dintre actritele pe care in ultimii ani nu ai vazut-o prea des la emisiuni tv sau in noi productii cinematografice, ea fiind insa prezenta in mai multe spectacole de teatru.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Actrita Emilia Popescu dezvaluie care este cea mai mare frica a sa! E boala care-i produce cosmaruri! Cum arata actrita acum, la 51 de aniicon photo

Actrita, care in urma cu ceva ani, avea mai multe proiecte la tv, a fost una dintre putinele artiste care au avut curajul sa vorbeasca despre adevaratele salarii pe care le au actorii de teatru si despre cat de greu se descurca acestia daca nu au si alte proiecte, sa apara in filme, la tv sau in reclame.

“Daca e atat de greu sa supravietuiesti de la o luna la alta, da, banii sunt importanti. In conditiile in care un salariu la un restaurant e de 20 de mililioane si eu am tot atat la teatru, da, sunt importanti. Si sunt invidiata ca am salariul atat de "mare", altii il au mult mai mic... Nu e normal. Trebuie sa ai un salariu civilizat. Noi nu jucam de cati bani avem pe statul de plata pentru ca atunci s-ar inchide teatrele!", a declarat Emilia Popescu.

Emilia Popescu, care in primavara a implinit 51 de ani, si-a exprimat recent, intr-un interviu, marea sa frica, boala care-i produce cosmaruri.  “Daca e sa ma tem de ceva cu adevarat este de Alzheimerul. Este cea mai mare frica a mea”, a spus actrita.

In anii ’90, Emilia Popescu facea senzatie pe scena si pe micul ecran alaturi de Stefan Banica Jr., cel care i-a fost partener de scena multi ani. Banica a ramas insa in lumea televiziunii, in timp ce Emilia Popescu a preferat teatrul, dupa ce a refuzat cateva propuneri de telenovele.

Vezi si imagini surprinse recent de paparazzi cu Emilia Popescu, pe strada

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune