Actrița Tamara Buciuceanu-Botez a ajuns de urgență la spital

Tamara Buciuceanu-Botez a ajuns de urgență în mâinile medicilor.

Autor: A.V.

In articol:

Actrița Tamara Buciuceanu-Botez a ajuns de urgență la spital, în mâinile medicilor, la vârsta de 90 de ani. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Elias din Capitală cu ambulanța.

Conform DCmedical, celebra actriță ar avea grave probleme de sănătate. Conducerea Spitalului Elias a refuzat să ofere declarații.

”Nu vă pot nici confirma, nici infirma informația”, a declarat managerul unității medicale, Mugur Ardelean pentru sursa citată.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Citeste si: Fotografiile pe care nu le-ai văzut niciodată cu Fuego. WOWbiz.ro le publică pentru prima oară! EXCLUSIV

Citeste si: Marea actriţă Tamara Buciuceanu Botez, în lacrimi pe scenă! Artista de 89 de ani a fost omagiată la împlinirea a 65 de ani de carieră FOTO

Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte! Celebra actriţă, care a împlinit 90 de ani, a vrut să îşi salveze familia

Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte. Celebra actriţă, care a împlinit 90 de ani pe 10 august, a avut o copilărie grea.  „Am avut o familie unită, cu nişte părinţi extraordinari, care ne-au alimentat de mici dragostea pentru artă. Eram cinci copii, trei fete şi doi băieţi, şi am avut o viaţă îmbelşugată, până într-o zi...”, a dezvăluit Tamara Buciuceanu, născută la Tighina, în Basarabia,  într-un interviu pentru revista Taifasuri. 

Citeste si: Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte! Celebra actriţă, care a împlinit 90 de ani, a vrut să îşi salveze familia!

Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte: "Suntem cinci copii acasă, cu o mamă bolnavă, iar tata e nevinovat"

“În 1940 am plecat în refugiu şi am lăsat tot ce agonisiseră mama şi tata o viaţă întreagă.

Am ajuns la bunica, la Iaşi, într-un vagon deschis şi au urmat ani grei. Când aveam 17 ani, săracul tata a fost reţinut. Am venit la Bucureşti şi i-am spus ministrului Justiţiei: «Suntem cinci copii acasă, cu o mamă bolnavă, iar tata e nevinovat. Vă rog frumos, dacă e nevoie, împuşcaţi-mă pe mine, pentru că mai sunt patru copii de crescut».”, a mai spus celebra actriţă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fotografiile pe care nu le-ai văzut niciodată cu Fuego. WOWbiz.ro le publică pentru prima oară! EXCLUSIV

Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte! Celebra actriţă, care a împlinit 90 de ani, a vrut să îşi salveze familia!

Imagini emoționante cu Tamara Buciuceanu Botez la 90 de ani! Marea actriță a fost vizitată de ziua ei de Fuego FOTO

In aceasta noapte, 4 zodii au scapat de probleme

Vine sfârşitul lumii! Prăpăd în cea mai rece regiune a Planetei. Imaginile sunt apocalitice

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Alertă mondială. Viruși străvechi vor fi eliberați. Ce e grupul celor 28?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies