„Acum este de negăsit, nu știm ce s-a întâmplat cu el” Ce veste a primit Culiță Sterp, după ce i-a fost respinsă cererea de a cânta în străinătate! Au fost luate noi măsuri

Ghinioanele se țin lanț în cazul lui Culiță Sterp. Artistul, nevoit să anuleze mai multe concerte din țară, după ce judecătorii nu l-au mai lăsat să cânte în străinătate.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Culiță Sterp a primit o nouă lovitură, după ce magistrații au admis recursul Parchetului față de decizia inițială, din 17 ianuarie, și au hotărât să nu-i mai permită deplasarea în străinătate. Artistul a anunțat recent, pe rețelele de socializare, că a fost nevoit să anuleze mai multe evenimente, de data aceasta din cauza organizatorilor.

Citește și: Ileana Sterp a izbucnit în lacrimi, în timp ce îi transmitea un mesaj tatălui ei! I-a spus pentru prima dată că îl iubește: „Nu păstrăm legătura deloc”

Culiță Sterp, țepuit de organizatori: "După ce am stabilit evenimentul, acum este de negăsit"

Culiță Sterp obișnuiește să îți țină fanii la curent referitor la evenimentele la care participă. Așa a făcut și de această dată, însă artistul a avut o veste mai puțin plăcută pentru cei care așteptau să îl asculte cântând. El a anunțat că a fost nevoit să anuleze unele spectacole, și asta pentru că organizatorii au fost de negăsit, atunci când ar fi trebuit să semneze contractul: "Dragii mei, după cum știți, pe data de 27 și 28 ianuarie noi trebuia să fim la Timișoara, iar pe data 28 la Târgu Lăpuș, la Maramureș.

Aceste evenimente nu o să se mai țină. Nu este din cauza noastră, este strict din cauza organizatorilor.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Pe data de 27, omul de la restaurant, patronul, după ce am stabilit evenimentul în urmă cu trei săptămâni, acum este de negăsit, nu știm ce s-a întâmplat cu el, când l-a sunat managerul meu să semneze contractul.

Pe data de 28 nu s-a terminat de renovat clubul la Maramureș, așa că noi am pus alte evenimente. Pe data de 27 ianuarie o să fim la Arad, iar pe data de 28 o să fim în Zalău. Vă așteptăm să ne distrăm acolo!", a declarat Culiță Sterp, pe contul personal de Instagram.

Citește și: Decizia care i-a schimbat radical viața Ilenei Sterp. Nimeni nu știa asta despre ea: "Familia nu mi-a fost alături, mama a plecat de acasă"

Anunțul lui Culiță Sterp vine la câteva zile după ce magistrații și-au schimbat decizia inițială și au hotărât să nu-i mai permită artistului deplasarea la concerte, în străinătate, la sfârșitul lunii ianuarie: "În baza articolului 215, alin. 2, litera A din codul de Procedură penală respinge cerea formulată de către inculpatul Sterp Nicolae cu privire la încuviințarea părăsirii limitei României. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod Procedură Penală obligă inculpatul petent să plătească în favoarea statului cheltuieli judiciare, la fond, în suma de 100 de lei.", arată decizia instanței, potrivit clujust.ro.

Culiță Sterp  țepuit

Culiță Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mama Geta, imagine rară din tinerețe! Ileana Sterp a făcut publică fotografia care a uimit pe toată lumea: „Getuța era în burtică”

Iubita lui Culiță Sterp a luat o decizie importantă la început de an! Tânăra mămică a făcut anunțul cu puțin timp în urmă: „Mi-am făcut o promisiune”

Iancu Sterp, declarație de dragoste pentru Denisa Coțolan, la început de an! Cum s-au afișat în fața fanilor

„Îmi e frică” Fulgy de la Clejani a vorbit pentru prima dată despre relația cu Bia Khalifa! Ce a recunoscut: „E prea frumos ca să fie adevărat”

Bomba anului în dosarul CARACAL: NIMENI nu mai credea că se va mai putea întâmpla vreodată

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Dan Negru, beneficiarul unei moșteniri impresionante: „Le-am moștenit din tată în fiu”

Iancu Sterp, declarație de dragoste pentru Denisa Coțolan, la început de an! Cum s-au afișat în fața fanilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies