Acuzații dure la Exatlon! Costin Gheorghe s-a prefăcut că s-a accidentat ca să scape de duel

E scandal la Exatlon. Faimoșii au pierdut aseară meciul de protecție la un scor categoric, iar Ciprian Mariș a fost eliminat după un duel cu Andrei Boțoacă.

Autor: R.L.

In articol:

Internauții au pornit un adevărat război după ce Costin Gheorghe s-a accidentat pe traseu. Faimosul a acuzat o gravă accidentare la picior după ce a sărit în apă, când diferența de scor dintre Faimoși și Răbzboinici era deja foarte mare. Există multe voci care scriu pe grupul oficial al fanilor Exatlon că fotbalistul s-ar fi dat lovit pentru a scăpa de duel.


Acuzații dure la adresa lui Costin Gheorghe

Costin Gheorghe s-a accidentat la piciorul stâng deși atunci când a sărit în apă a aterizat pe dreptul. Internauții cred că membrul echipei Faimoșilor s-a dat accidentat pentru a fi sigur că nu va intra la duel, mai ales că știa că va fi eliminat unul dintre băieții din echipa lui.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: EXATLON. Ciprian Maris se intoarce acasa! Faimosul a parasit competitia, cu lacrimi in ochi: “Exatlon este experienta vietii mele!”

Citeste si: Schimb incredibil de replici între Kiriță și Cazacu: "Boule"- Giani a răspuns imediat: "Idiotule"

Citeste si: Sora Claudiei Pavel face acuzații scandaloase! Crede că artista a fost otrăvită de Brigitte: „I-a ieșit la analize...”

"S-a dat lovit", "E șmecher", "Strategia lui Costin a dat roade. Dacă se lovea la vreun aparat se vedea clar, dar nu a riscat.

S-a lovit în apă (de tot râsul), unde nu se vede cum s-a lovit. Apoi teatru ieftin. I-a păcălit cumva și pe medici și a scăpat de duel", au scris internauții.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies