Acuzații grave ies la iveală din dosarul episcopului Corneliu Bârlădeanu. Cum îi abuza pe adolescenți: „Saruturi cu limba si inițiative de sex oral!”

Fostul episcop de Huşi, Corneliu Bârlădeanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost acuzat că a abuzat sexual un minor. Pentru aceleași lucruri este acuzat și Sebastian Jitaru.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Corneliu Bârlădeanu și ex-arhimandritul Sebastian Jitaru au cerut să fie eliberați din arest, iar cererea lor se judecă vineri, 5 iunie. Cei doi sunt acuzați de abuz sexual asupra unor elevi din din cadrul Seminarului Teologic din Huși.

Citeste si: Dezvăluiri despre abuzurile sexuale de la Seminarul din Huși: Autoritățile, pe urmele celor care au știut ce se întâmplă, dar au tăcut

Acuzații grave ies la iveală din dosarul episcopului Corneliu Bârlădeanu. Cum îi abuza pe adolescenți: „Saruturi cu limba si inițiative de sex oral!”

Între timp, detalii șocante ies la iveală din dosar, despre faptele pe care le-au realizat cei doi ierarhi ai bisericii.

Citeste si: Nu am știut că suntem în pericol în fiecare secundă. Ne-au ascuns! Alertă națională - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Niciun nou caz de contaminare cu Covid-19 în China, o premieră de la declanşarea pandemiei

Actele fizice și sexuale ale fostului Episop de Huși, Corneliu Bârlădeanu sunt motivate în aproximativ 50 de pagini. Fostul episop de Huși ar fi mângâiat organele genitale ale unui elev și i-ar fi făcut sex oral.

„În perioada februarie – mai 2017, inculpatul Onilă Cornel (Bârlădeanu – n.r.), în calitate de profesor, ar fi supus, prin constrângere psihică, unor acte de natură sexuală, respectiv sărutări cu limba, mângâieri în zona organelor genitale, dezbrăcarea acestuia și sărutarea corpului, pipăirea, precum și gesturile de a-i lua mâna și de a i-o plimba pe organele sexuale ale inculpatului pe partea vătămată, minor la acea dată. În perioada 19 – 23 mai 2017, același inculpat (Bârlădeanu – n.r.) ar fi avut inițiative de a-i face sex oral persoanei vătămate, inițiative finalizate cu un astfel de act consumat, fapte comise prin constrângere psihică”, motivează judecătorii, potrivit ȘtiriEst.

Citeste si: Cazul episcopului de la Huși: sunt căutați toți cei care au acoperit abuzurile preoților

Aceleași acuze sunt aduse și în cazul lui Sebastian Jitaru, doar că el ar fi vrut să obține materiale video împotriva Episcopului.

„În perioada februarie – sfârșitul lunii mai 2017, inculpatul Jitaru Cristi Sebastian ar fi exercitat constrângeri psihice constante, prin amenințare cu diverse consecințe, pe persoana vătămată, pentru a o determina să suporte agresiunile sexuale la care era supusă de către inculpatul Onilă, cu scopul de a obține un material video, pe care plănuia să îl folosească împotriva celui din urmă”, se arată în motivarea judeătorilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Schimbare de situație! Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

Modificare bombă la pensii! Decizia care îi privește direct pe opt milioane de români

Horoscop joi, 26 noiembrie. Nativii din zodia Gemeni au nevoie de o pauză, iar Fecioarele rămân alături de cei iubiți orice s-ar întâmpla

Atac informatic la Izmir, Turcia! În locul obișnuitei chemări la rugăciune, în boxele moscheelor a răsunat „Bella Ciao”

Prima reacție a Patriarhiei după ce Corneliu Bârlădeanu a fost acuzat de abuz sexual. De ce nu a fost caterisit episcopul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies