Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să spună numele beluşului

Adela Popescu şi Radu Vâlcan ţin secret numele nou-născutului.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Adela Popescu a adus pe lume un băieţel, însă nu a dezvăluit încă numele lui. Ea a declarat că este un nume sofisticat, nu foarte căutat. Prezentatoarea şi soţul ei nu era iniţial decisi în această privinţă, însă au ales un prenume care, spun ei, este deosebit. 
 
„Să vă dau un mic indiciu despre numele pe care îl va purta copilul.
Este un nume extrem de rar întâlnit, extrem de sofisticat şi nu vrem să-l spunem încă pentru că te pomeneşti că-l iau şi alţii!”,
şi-a motivat ea decizia de a nu dezvălui încă cum l-au numit pe cel mai nou membru al familiei. 
 
 
”Ne-am gândit deja la un nume, n-o să-l spun acum, îl mai ţinem puţin pentru noi. Este un nume simplu, nu este un nume căutat acum, nu este la modă să cauţi tot felul de nume care mai de care. Este deosebit pentru noi şi suntem convinşi că i se potriveşte foarte bine. Avem ajutorul bunicilor, nu avem nevoie de bună. Am avut emoţii foarte mari, dar nu în ceea ce priveşte naşterea în sine, pentru că ştiam că totul se va desfăşura foarte bine, având şi experienţa primei sarcini cu Alexandru şi cunoscând-o foarte bine pe Adela, ştiam că totul o să decurgă perfect normal.
Am avut emoţii în ceea ce-l priveşte pe Alexandru pentru că nu ştiam interacţiunea dintre el şi cel mic, frăţiorul cel mic. A fost foarte bine, l-am dus şi pe el acolo, l-a văzut, l-a mângâiat, i-a oferit o jucărie. Totul este foarte bine. Mămica, Adela, se simte foarte bine. Totul este perfect. Au venit cei apropiaţi la spital şi sunt alături de noi. Putem să-l considerăm un cadou frumos de Crăciun.
Am făcut câteva cumpărături, însă ştim din experienţă ce ne trebuie exact, pentru că la primul copil cumperi prea multe lucruri. De data asta a durat mai puţin, dar dureros. Este o femeie extrem de puternică şi curajoasă, asta o ajută să treacă peste astfel de momente”
, a declarat şi Radu Vâlcan. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Victor Slav nu a fost lăsat să urce în avion! Ce a putut să facă prezentatorul

Cabral, prima poză cu fetiţa nou-născută în braţe! Ce de păr are micuţa!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies