Adelin şi Ştefania, descalificaţi! Au fost daţi afară din casa de la ”Puterea Dragostei”! Ce le-a reproşat Andreea Mantea

Şoc în casa de la ”Puterea Dragostei”! Adelin şi Ştefania au fost descalificaţi şi au părăsit show-ul.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Premieră în show-ul ”Puterea Dragostei”! Doi concurenţi au fost descalificaţi şi au părăsit casa. 

Singura regulă a emisiunii este ca fetele şi băieţii să nu se întâlnească în afara casei nesupravegheaţi. Andreea Mantea a întrebat dacă e cineva care nu ştie această regulă. 

Adelin a răspuns că el şi Ştefania s-au întâlnit acasă, în Bucureşti. ”Am fost împreună într-un magazin. Am văzut că a apărut o poză cu noi”.

Cea care a făcut dezvăluirea şi a semnalat prezenţa pozei a fost Bianca. Aceasta a recunoscut fapta şi a fost criticată de toţi cei din casă. 

Andreea Mantea a făcut anunţul. Pentru că au încălcat regula casei de la ”Puterea Dragostei”, Ştefania şi Adelin au fost descalificaţi. ”Îmi pare rău că trebuie să vă dau această veste. Îmi pare sincer rău, dar sunteţi descalificaţi”, a spus Andreea Mantea.

fara descriere

Andreea Mantea le-a făcut însă o ofertă. ”Aveţi o portiţă. Considerăm că unul dintre voi este responsabil şi atunci unul dintre voi poate pleca prin eliminare şi nu prin descalificare”. Asta însemna că unul dintre ei putea rămâne în casă.

Cei doi au decis să plece amândoi din emisiune. Aşa că Ştefania şi Adelin au părăsit casa de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate