Adelina Pestrițu a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano! Cizmele pe care le-a purtat costă cât o mașină de lux

Adelina Pestrițu a avut o apariție spectaculoasă Săptămâna Modei de la Milano, eveniment care s-a desfășurat în perioada 18-24 februarie, în orașul modei din Italia.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Adelina Pestrițu a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano! Cizmele pe care le-a purtat costă cât o mașină de lux

Adelina Pestrițu a fost brand ambasador pentru Philipp Plein, fiind îmbrăcată din cap până-n picioare cu brand-ul de lux.

"Sunt tare încântată să vă anunț că, pentru a doua oară, am fost selectată de echipa Philipp Plein influencer-ul care să reprezinte România la Fashion Show-ul din cadrul Săptămânii Modei de la Milano. Prima experiență de acest gen alături de designer-ul internațional am petrecut-o la New York, unde împreună cu soțul meu i-am vizitat locuința din Manhattan, unde a organizat un super-party, urmând ca de această dată să fiu prezentă la Milano.

Citeste si: Adelina Pestrițu, prinsă de coronavirus în Italia: „Chiar mi-e frică!”

Citeste si: Cum a câştigat Adelina Pestriţu primii săi bani! Vedeta era studentă şi a fost premiată de Cătălin Măruţă! FOTO

Citeste si: Cinci bărbați necunoscuți, la ușa Adelinei Pestrițu! Ce făceau acolo, chiar de ziua vedetei: „Nu mă așteptam în viața mea la așa ceva”

Astăzi mi-am ales și outfit-ul. Vă spun doar că încălțările cântăresc în jur de 7 kg și sunt din ultima lui colecție, o piesă de rezistență despre care s-a vorbit îndelung la nivel mondial”, a scris Adelina pe rețelele sociale, în urmă cu 4 zile, înainte de a decola spre Milano.

Adelina Pestrițu a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano! Cizmele pe care le-a purtat costă cât o mașină de lux  senzație la Săptămâna Modei de la Milano! Cizmele pe care le-a purtat costă cât o mașină de lux

Cât a costat ținuta purtată de Adelina Pestrițu la Milano Fashion Week

Adelina Pestrițu a purtat haine și accesorii Philipp Plein. Cizmele, adevărate bijuterii cu 9 catarame și mii de cristale, costă cât o mașină de lux, mai exact 10.324 de euro, potrivit click.ro.

Sacoul Adelinei, cu franjuri și monogramă, apare pe site-ul oficial Philipp Plein la prețul de 1.750 de euro, iar geanta vine și ea tot cu o sumă de patru cifre, mai exact 1.125 de euro. Astfel, hainele purtate de Adelina au costat în jur de 13.199 de euro, adică 63.355 de lei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate