Adelina Pestritu a început pregătirile pentru botezul Zenaidei. Cum arată florile alese de vedetă! Elementele de decor vin tocmai din America

Adelina vrea ca totul să fie perfect în ziua în care va sărbători botezul fiicei pe care o are cu Virgil Steblea şi acordă foarte multă atenţie fiecărui aspect.

Autor: M. B.
 
Adelina Pestritu se pregăteşte intens pentru botezul fiicei sale, Zenaida Maria, care va avea loc în data de 10 noiembrie. Frumoasă vedetă a ales aranjamentele florale pentru petrecere şi speră ca totul să fie gata la timp. 
 
"Avem foarte mulţi invitaţi şi nu ar fi deloc frumos să îi dezamăgim. Tocmai pentru asta am avut nevoie de ajutoare.
Pe lângă ajutorul lui Virgil am avut nevoie de o echipă întreagă- de organizator de evenimente, de director floral. Avem nevoie de toţi aceşti specialişti.(...) Poate mai modificăm mici detalii, dar în mare parte mă inspir din acest decor pentru că este unul pe placul meu. Pastelurile îmi plac foarte mult şi mi se pare potrivite pentru un eveniment de botez pentru fetiţe",
a spus ea Adelina încântată de aranjamentul pregătit. 
 
"Avem în jur de 250 de invitaţi. Noi de dorim să vină toţi cei pe care i-am invitat pentru că sunt persoane dragi nouă şi ne-ar face plăcere să ne distrăm până în zorii zilei. Pe Zenaida o să o ducem la un moment dat acasă să se odihnească şi vom rămâne noi, cei mai petrecăreţi.(...) Trebuie să ne hotărâm ce decor vrem.
Culorile, în principal, le ştim",
a spus Adelina despre evenimentul ce urmează.
 
Tematica pe care Adelina a ales-o cu ajutorul specialiştilor se numeşte 'Royal Carousel' şi se munceşte mult pentru că totul să arate perfect în ziua cea mare. 
 
"Este o poveste mare în spate. Eu vreau să aduc puţin din eleganţa Parisului.
Toate sunt îmbinate în nuanţe de roz, alb"
, a spus directorul floral care se asigură ca vedetase va bucura de o petrecere de vis. 
 
"Este foarte emoţionată pentru că s-a implicat foarte tare în alegerea elementelor care, trebuie să subliniez, vor fi aduse din America. Va avea foarte mult de lucru pentru acest eveniment", a intervenit Adelina. 
 
"Nu putem să le găsim. A fost foarte greu. Cred că se puteau face şi în România, dar... Eu sunt foarte perfecţionistă şi, dacă nu îmi plac mie... Eu în principiu mă căsătoresc cu fiecare client sau sunt naşă la fiecare bebeluş care îmi intră în atelier", a mai spus directorul floral. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 5 octombrie. Echipele îşi fac noi strategii! ”Azi mergem să câştigăm” Ce spun Faimoşii şi Războinicii

Prima reacţie a iubitului Elenei Udrea, după ce blondina fost arestată: ”Îmi e greu să înţeleg”

Agresorul fiicei lui Adrian Enache a fost eliberat! Declaraţii cutremurătoare: "Mi-e frică de o răzbunare. Ştiu cu câtă sete m-a înjunghiat"

Zodiile vor primi recompense pentru munca depusă până acum. Racii vor primi recompense din punct de vedere financiar

E OBLIGATORIU în toată România! Regula din CODUL RUTIER pe care nu o știe nimeni

„Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile

Trump, detalii de ultimă oră despre candidatura la prezidenţiale. Evenimentul care l-ar putea readuce la Casa Albă

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies