Adelina Pestritu a oprit circulatia pe bd. 1 Mai cu tinuta ei sexy! A defilat prin soare cu picioarele dezgolite si s-a pierdut sexy intr-un salon de masaj. Are un look de diva de Hollywood! | VIDEO EXCLUSIV

Adelina Pestritu arata din ce in ce mai bine. Si la trup, si la look. Este atat de cool, de parca e coborata direct din revistele de moda din America. Asa au surprins-o, zilele trecute, si paparazzi WOWbiz.ro, in timp ce cobora, agale, din bolidul ei de lux.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereSi nu cobora oricum, ci dezvelindu-si picioarele lucrate din greu la sala de sport. Adelina arata spectaculos si nici nu vrem sa ne gandim cum va incinge plajele de fite de la Marea Neagra. Asta daca o va face, pentru ca in ultima vreme a rasfatat cu trupul ei in costum de baie doare meleagurile americane sau insulele exotice de dincolo de ocean.

fara descriereZilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe frumoasa bruneta parcandu-si bolidul de lux pe bulevardul 1 Mai. Cand a coborat din masina, era sa opreasca traficul. Nu de alta, dar rochia pe care o purta, desi relativ sport, lasa sa i se vada picioarele in toata splendoarea lor. Iar Adelina, de cand baga sala la greu, chiar are super picioare de aratat.

Ba si-a uitat ceva in masina si s-a aplecat sa caute, ba s-a oprit sa isi indrepte sosetele sic, cert e ca a oferit cateva pozitii de infarct pentru trecatori. Insa ei nu-i pasa. Era atat de relaxata si avea un aer de vacanta de parca nimic nu o deranja si o putea afecta. Acelasi zen l-a pastrat si cand o fana a rugat-o sa accepte sa se pozeze alaturi de ea. Zambitoare, a fericit-o pe tanara chiar cu mai multe instantanee.fara descriere

fara descrierefara descriereCand si-a luat tot ce i-a trebuit din masina, Adelina a pornit agale, cu picioarele dezgolite si sexy pe bulevard, pierzandu-se, la un moment dat, dupa usa unui salon de masaj!  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate