Adelina Pestriţu, dans incendiar cu cea mai sexy milionară din România! Uite cum arată blonda burlăciţă putred de bogată! VIDEO EXCLUSIV!

Adelina Pestriţu, dans incendiar cu cea mai sexy milionară din România! Uite cum arată blonda burlăciţă putred de bogată!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Adelina Pestriţu a împlinit 32 de ani, eveniment marcat cu o petrecere de zile mari, cu 200 de invitaţi, cântăreţi celebri, ţinute demne de Hollywood, cadouri de senzaţie, delicatese culinare şi nişte deserturi care te fac să uiţi de orice dietă.

Citeste si: Imagini spectaculoase de la petrecerea de ziua Adelinei Pestrițu! Numeroase vedete au venit la eveniment EXCLUSIV

Frumoasa brunetă, logodnicul ei, Virgil, şi prietenii lor s-au distrat până la primele ore ale dimineţii, una dintre invitatele care au fost sufletul petrecerii fiind Alexandra Ghinea sau Lexy, cum îi spun apropiaţii, cea mai sexy milionară burlăciţă din România.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Ei bine, sărbătorita şi senzuala fată de bani gata, fiica unui afacerist extrem de înstărit, au încins ringul de dans, iar ceilalţi le-au urmat imediat exemplul. Printre vedetele prezente la party-ul începutului de an s-au numărat Mihaela şi Mircea Geoană, Cristina Şişcanu, Mădălin Ionescu, Natalia Mateuţ, Minodora, Xonia, Roxana Ciuhulescu, Diana Pârvu, Ellie White, Alex Erbaşu, Joseph Hadad, Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Denisa Tanase, designerul Paula Milea, Oana Roman şi Anca Ciota.

Adelina Pestriţu, dans incendiar cu cea mai sexy milionară din România! Blonda este fiica unui afacerist extrem de înstărit

Alexandra Ghinea este “burlaciţă”, aviz amatorilor, are o colecţie impresionanată de genţi de firmă, are bijuterii de zeci de mii de euro şi “bifează” în fiecare an cele mai tari destinaţii de vacanţă, în funcţie de sezon.

Vara "prinţesa supermarketurilor", cum a fost supranumită de presă (n.r tatăl ei a deţinut un lanţ de astfel de magazine), se distrează în cluburile din Ibiza sau se plimbă cu Ferrari-ul pe Coasta de Azur, şi iarna se bronzează la Dubai sau în îndepărtata Australie.

Citeste si: Adelina Pestriţu a avut un şoc! Şi-a găsit poza pe un site de matrimoniale! Vezi ce mesaj INCREDIBIL i-a transmis femeii care se foloseşte de imaginea ei. FOTO!

Iar cand se află între graniţele patriei, “Lexy” este nelipsită din cluburile şi restaurantele de fiţe din Capitală. Alexandra este o fată de oraş exuberantă, are o mulţime de prieteni şi toţi cei care o cunosc spun că blonda este atât de veselă şi optimistă încât crează "dependenţă".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate