Vedete

Adelina Pestritu, despre cea mai mare cheltuiala inutila facuta vreodata! Si-a dat ultimii bani pe un lucru pe care nu l-a purtat niciodata: "Mi-am cumparat o..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Adelina Pestritu, despre cea mai mare cheltuiala inutila facuta vreodata! Si-a dat ultimii bani pe un lucru pe care nu l-a purtat niciodata: "Mi-am cumparat o..."icon photo
 
Adelina Pestritu si Lavinia Parva au fost invitate in emisiunea "Vulturii de noapte", unde au raspuns celor mai incomode intrebari adresate de cei tei prezentatori carismatici.
 
Cele doua brunete superbe au discutat chiar si de haine si cheltuieli inutile, un subiect "sensibil" pentru orice doamna si domnisoara.
 
 
"Am cumparat o canapea care nu a intrat in casa. Nu e prima gafa de genul asta. Am dat-o retur si mi-am recuperat banii. Au fost dragutii domnii. Am un obicei foarte prost, iau foarte multe haine, accesorii, pe care nu le port si sa n-am ce face cu ele", a povestit Lavinia Parva.
 
 
"Mi-am cumparat acum trei ani o pereche de ghete de la un brand foarte cunoscut din Paris. Mi-am dat ultimii bani din portofel si abia asteptam sa le port. Insa n-am apucat. Atunci nu era sezonul, apoi am ramas insarcinata si nu stiu daca o sa apuc sa le port", a spus Adelina Pestritu.
 
 
Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune