Vedete

Adelina Pestritu, despre cea mai mare cheltuiala inutila facuta vreodata! Si-a dat ultimii bani pe un lucru pe care nu l-a purtat niciodata: "Mi-am cumparat o..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Adelina Pestritu, despre cea mai mare cheltuiala inutila facuta vreodata! Si-a dat ultimii bani pe un lucru pe care nu l-a purtat niciodata: "Mi-am cumparat o..."icon photo
 
Adelina Pestritu si Lavinia Parva au fost invitate in emisiunea "Vulturii de noapte", unde au raspuns celor mai incomode intrebari adresate de cei tei prezentatori carismatici.
 
Cele doua brunete superbe au discutat chiar si de haine si cheltuieli inutile, un subiect "sensibil" pentru orice doamna si domnisoara.
 
 
"Am cumparat o canapea care nu a intrat in casa. Nu e prima gafa de genul asta. Am dat-o retur si mi-am recuperat banii. Au fost dragutii domnii. Am un obicei foarte prost, iau foarte multe haine, accesorii, pe care nu le port si sa n-am ce face cu ele", a povestit Lavinia Parva.
 
 
"Mi-am cumparat acum trei ani o pereche de ghete de la un brand foarte cunoscut din Paris. Mi-am dat ultimii bani din portofel si abia asteptam sa le port. Insa n-am apucat. Atunci nu era sezonul, apoi am ramas insarcinata si nu stiu daca o sa apuc sa le port", a spus Adelina Pestritu.
 
 
 
Beatrice Olaru primeşte ameninţări pe internet! Marea câştigătoare a Exatlon trece prin momente cumplite. Există susţinători ai altor concurenţi au întrecut orice limită. EXCLUSIV!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune