Vedete

Adelina Pestritu, dezvaluiri din relatia cu Virgil Steblea: "E un barbat frumos". Ii verifica sau nu telefonul?

Adelina Pestritu si Virgil Steblea formeaza un cuplu destul de discret. Cu toate astea Adelina a impartasit cate ceva din relatia lor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Adelina Pestritu, dezvaluiri din relatia cu Virgil Steblea: "E un barbat frumos". Ii verifica sau nu telefonul?icon photo
 
Adelina Pestritu traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Virgil Steblea, caruia urmeaza sa ii daruieasca foarte curand un copil. Desi toata lumea stie despre relatia celor doi, viitoarea mamica inca primeste mesaje in care admiratorii o complimenteaza, ba chiar ii trimit si cereri in casatorie. Vedeta nu este insa deranjata de toata atentia primita, ci se simte flatata si le multumeste fanilor. 
 
Primesc pe Facebook, pe Instagram, sunt admiratori şi eu le mulţumesc foarte mult pentru că îmi dau aceste mesaje pentru că în primul rând creşte stima de sine”, a declarat Adelina intr-un video pe Facebook.
 
Ea a mai adaugat ca nu ar deranja-o ca Virgil sa primeasca mesaje de la fete si ca are incredere in el.
 
„Virgil ştie că este cu o persoană cunoscută şi e normal să primească…Da, poate să primească şi el. E un bărbat frumos, de ce să nu primească? Nu, nu îl verific, de ce l-aş verifica?", a spus Adelina Pestritu. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune