Adelina Pestrițu, din nou însărcinată?! A făcut chiar ea anunțul: "E adevărat că..."

Adelina Pestrițu a mărturisit, recent, că ea și Virgil Șteblea lucrează intens pentru un frățior pentru Zenaida Maria.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

”E adevărat că ne dorim din tot sufletul și un băiețel. Am lucrat la asta intens în ultima vreme. Noi suntem pregătiți ca să primim și un băiețel, să întregim familia. Și Zeni își dorește un frățior, să aibă cu cine se juca. E adorabilă, nu ne putem dezlipi de ea. Când ies cu Virgil, ea rămâne cu bunica. Ne-a fost de mare ajutor”, a declarat Adelina Pestrițu pentru click.ro.

Întrebată pe rețelele de socializare dacă și-ar mai dori un copil, Adelina Pestrițu a confirmat. „Unul?? Copiii sunt un semn divin că Dumnezeu ne iubește. Sunt definiția iubirii și a ceea ce înseamnă, în adevăratul sens, o minune. Dacă aș face o comparație între viața de dinainte de a avea un copil și cea de după, pot spune că am trăit degeaba până să o am pe Zeny”, a răspuns Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu își caută un apartament mai mare

WOWbiz.ro dezvăluia că Adelina Pestrițu își caută un apartament mai mare. Surse din anturajul cuplului Adelina Pestrițu – Virgil Șteblea ne-au informat că cei doi își caută, în mare secret un apartament mai spațios, de preferat într-un complex rezidențial nou. Ei intenționează să găsească o locuință mai mare în care să se mute cât mai curând, pe motiv că actuala casă în care soții locuiesc alături de Zenaida Maria, fetița de un anișor a cuplului, ar fi... neîncăpătoare. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate