Adelina Pestrițu, gest mare, în plină pandemie de coronavirus: „Aducem o mica bucurie echipei de doctori de la Matei Bals!”

Împreună cu un restaurant din București, Adelina Pestrițu face un gest super pentru medicii de la Institutul Matei Balș.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Adelina Pestrițu a publicat un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram. În plină pandemie de coronavirus, când sute de oameni din România sunt deja infectați iar medicii fac toate eforturile pentru a-i salva, vedeta nu a putut rămâne indiferentă. Așa cum ar trebui să facă toți cei care au posibilitatea, ea stă acasă din cauza coronavirusului, dar, chiar și așa, încearcă să facă fapte bune.

fara descriere

Împreună cu un restaurant din București, Adelina Pestrițu va asigura masa de prânz pentru medicii de la Institutul Matei Balș din Capitală.

„👩🏽‍⚕️ Ne aflam intr un moment in care gandurile trebuie sa se transforme in fapte, iar faptele sa conteze pentru cei din jur. 🤝

Impreuna cu un restaurant in București, am decis sa facem o fapta buna si sa aducem o mica bucurie echipei de doctori de la Matei Bals, insotita de un rand de aplauze pentru tot ceea ce fac pentru noi!

Sa le asiguram masa de pranz si poate un zambet. Sunt convinsa ca unii dintre ei au si uitat sa manance din cauza grijilor si responsabilitatii pe care le au pe umeri. 🥼 ❗️Mentionez ca acesta NU este un parteneriat platit si cu aceasta ocazie vreau sa anunt ca voi sustine toate brand-urile care contribuie la binele colectiv. 🤝 👩🏻‍🍳 Felicitari!”, este mesajul pe care Adelina Pestrițu l-a publicat pe pagina ei de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👩🏽‍⚕️ Ne aflam intr un moment in care gandurile trebuie sa se transforme in fapte, iar faptele sa conteze pentru cei din jur. 🤝 Impreuna cu @e3byentourage am decis sa facem o fapta buna si sa aducem o mica bucurie echipei de doctori de la Matei Bals, insotita de un rand de aplauze pentru tot ceea ce fac pentru noi! Sa le asiguram masa de pranz si poate un zambet. Sunt convinsa ca unii dintre ei au si uitat sa manance din cauza grijilor si responsabilitatii pe care le au pe umeri. 🥼 ❗️Mentionez ca acesta NU este un parteneriat platit si cu aceasta ocazie vreau sa anunt ca voi sustine toate brand-urile care contribuie la binele colectiv. 🤝 👩🏻‍🍳Puteti sa va comandati si voi mancare delicioasa de la @e3byentourage (livreaza la domiciliu) si fiti siguri ca in aceasta perioada ei ii ajuta pe cei din linia intai. Felicitari! 🤍 #stamacasa #solidaritate #responsabilitate

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Cum au reacționat fanii la gesture făcut de Adelina Pestrițu

Implicarea frumoasei Adelina Pestrițu i-a emoționat pe fani. „Felicitari! Ma bucur cand vad ca inca mai sunt oameni cu suflet mare 🤗😚❤️Doamne ajuta si sanatate multa”, „Felicitări, un gest frumos! Doamne ajuta 🙏🙏🙏”, „Felicitarí! Orice ajutor Contează oricât de mic sau mare ar fi ! 🔝”, „Cred ca m-am emoționat la postarea asta”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii le-au lăsat în dreptul mesajului publicat de Adelina Pestrițu pe pagina ei de Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate