Adelina Pestrițu l-a dat de gol pe Virgil Șteblea: „Soțul doarme dus și sună telefonul…”

Adelina Pestrițu nu ezistă să împărtășească cu fanii momente din viața de familia și din viața de cuplu alături de Virgil Șteblea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Fosta prezentatoare de televiziune și bărbatul căruia i-a dăruit un copil și cu care s-a căsătorit anul trecut sunt un exemplu pozitiv pentru toți cei din jur și, mai ales, pentru fanii brunetei. Cei doi parteneri se înțeleg de minune, iar faptul că se iubesc este evident de fiecare dată când apar împreună în public sau când publică mesaje frumoase pe rețelele de socializare.

fara descriere

Dacă dragostea este, cu siguranță, prezentă în familia lor, la fel este și simțul umorului. Nu o dată cei doi soți au făcut schimb de replici amuzante pe paginile lor de Instagram, demonstrând că voia bună are încă un rol important și că se distrează împreună și după ce au făcut un copil și o nuntă de vis.

Adelina Pestrițu l-a dat de gol pe Virgil Șteblea

Pe pagina ei de Instagram, Adelina Pestrițu are o strânsă legătură cu cei peste un milion de urmăritori și nu ezită să împărtășească momente amuzante din viata de familie. Recent, a povestit cum reacționează Virgil Șteblea atunci când îi sună telefonul în timp ce doarme.

„Ce-mi place când soțul doarme dus, sforăie efectiv, și sună telefonul și răspunde: „Alo, da, da! Da, sigur. Nu, nu dormeam, făceam prin grădină””, a povestit Adelina Pestrițu, spre amuzamentul fanilor care o urmăresc cu interes pe paginile ei de pe rețelele de socializare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate