Adelina Pestrițu, mesaj emoționant pentru fetița de 8 ani, diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică

Familia Deliei are nevoie să strângă suma de 200.000 de euro pentru transplantul de măduvă. În prezent, Delia are nevoie și de tromocite, grupa sanguină A2 pozitiv sex masculin care să fi donat în ultimele șase luni sânge.

Adelina Pestrițu
Adelina Pestrițu[Sursa foto: Instagram]
Autor: Adriana Mihaela, Loredana Dobre

In articol:

Delia Maria Pomuț are doar 8 ani și este chinuită de o boală cruntă. Ea suferă de o formă foarte agresivă de leucemie acută mieloblastică. Fetița din Comănești trebuie să meargă săptămâna viitoare la un spital specializat din Italia, pentru tratamentul care implică chimioterapie.

Mai mult, Delia trebuie să facă și un transplant de măduvă.

În acest moment, micuța are nevoie de ajutorul tuturor, pentru că familia sa nu își permite să acopere toate cheltuielile. Fetița în vârstă de 8 ani este internată la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași, iar victoria ei în fața temutei maladii depinde de o transfuzie de sânge.

Adelina Pestrițu sare în ajutorul Deliei

Cazul micuței Delia nu a lăsat-o fără reacție pe Adelina Pestrițu. Vedeta, mămică a unei fetițe la rândul ei, a fost impresionată de povestea acesteia. Frumoasa brunetă nu a stat pe gânduri și în încercarea de a o ajuta a distribuit o imagine cu copila pe rețelele ei de socializare pentru a ajunge la cât mai multe persoane.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Familia fetiței de 8 ani are nevoie să strângă suma de 200.000 de euro pentru transplantul de măduvă, iar urmăritorii Adelinei pot face ca acest miracol să se întâmple. Modelul este urmărit de peste un milion și jumătate de persoane, ceea ce înseamnă că povestea Deliei poate avea un deznodământ fericit datorită Adelinei. 

Citeste si: Cum arată Adelina Pestrițu fără filtre și fără photoshop? Imagini paparazzi, necenzurate și 100% reale! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Adelina Pestrițu, vacanță în trei peste hotare! Micuța Zeny, pentru prima dată cu avionul: „Încercăm să o păcălim”

122529551-3914761625219237-7637738588366065806-n.jpg

Delia are nevoie și de tromocite

În prezent, Delia are nevoie și de tromocite, grupa sanguină A2 pozitiv sex masculin care să fi donat în ultimele șase luni sânge. Cei care vor să doneze pentru Delia o pot face la fiecare unitate spitalicească, menționând cadrele medicale că o să donați pentru Delia Maria Pomuț, fetița de opt ani cu diagnosticul internată

la Spitalul “Sfânta Maria” din Iași.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies