Adelina Pestriţu se mută din ţară? Vezi ce planuri incredibile are vedeta! "Ne-ar plăcea să locuim în SUA"

Adelina Pestriţu se mută din ţară? Vezi ce planuri incredibile are vedeta!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai iubite vedete din România, mărturie stând milioanele de urmăritori pe care frumoasa brunetă îi are pe reţelele de socializare.

Citeste si: Adelina Pestriţu, decizie înainte de nuntă! Vezi ce “îmbunătăţiri” estetice vrea să-şi facă! “Deja mă iau emoţiile”

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Fiecare fotografie postată de fosta prezentatoare tv obţine zeci de mii de aprecieri şi sute de comentarii, Adelina fiind una dintre puţinele persoane publice care chiar răspund la majoritatea comentariilor primite.

Adelina Pestriţu se mută din ţară? "Mie şi lui Virgil ne place foarte mult în America, am dus-o şi pe cea mică la New York, când era în burtica mea"

De curând, protagonista noastră le-a răspuns fanilor ei, în cadrul emisiunii "Cristina Şişcanu Show", la toate curiozităţile şi le-a mărturisit că se gândeşt să se mute din ţară.

Citeste si: Iată colecţia spectaculoasă de încălţări a frumoasei Adelina Pestriţu! E incredibil câte perechi are în dressing!

"Am avut planuri multe să ne mutăm din ţară atât înainte să vină Zeny pe lume cât şi după. Mie şi lui Virgil ne place foarte mult în America, am dus-o şi pe cea mică la New York, când era în burtica mea, şi nu avea nevoie de viză. Ţin minte că a mişcat cu putere şi foarte des. Ne-ar plăcea să locuim în SUA, dar să venim, la câteva luni şi în România, pentru că ar fi greu pentru bunici să nu o vadă o lungă perioadă. S-au obişnuit cu ea şi Zeny cu ei.", a spus Ade.

Galerie foto 
Citește și:

Momentul adevărului! Virgil Şteblea câştigă mai bine decât Adelina Pestriţu? Vezi răspunsul incredibil al vedetei!

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea şi-au făcut declaraţii incredibile de dragoste! Dacă nu aveţi inspiraţie, puteţi să luaţi notiţe! "Intimidant de deşteaptă, caldă, bună,...

Doamne, ce a putut să declare Cătălin Botezatu despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

Cadoul fabulos pe care l-a primit Adelina Pestrițu de ziua ei de la Virgil! Logodnicul i-a făcut o surpriză superbă

Paul de la Puterea Dragostei, primele declarații după descalificare. Firul întâmplării cu BĂTAIA: „Marinescu s-a dat la mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies