Vedete

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au degustat meniul pentru botezul micuţei Zenaida

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au mers la restaurantul la care va fi petrecerea de botez a fetiţei lor şi au degustat meniul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au degustat meniul pentru botezul micuţei Zenaidaicon photo

Adelina Pestriţu şi bărbatul cu care are o minunăţie de fetiţă fac ultimele pregătiri pentru botezul micuţei Zenaida Maria. Împreună cu o echipă de filmare de la Teo Show, Pestriţa şi Virgil au degustat meniul pentru petrecerea grandioasă care va avea loc după slujba de creştinare a fiicei lor.

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au degustat meniul pentru botezul micuţei Zenaida

Rând pe rând, preparatele au fost aduse la masă, iar Chef-ul le-a explicat ce au în farfurie. Adelina şi iubitul ei s-au şicanat şi şi-au "furat" mâncarea din faţă, profitând că celălalt nu este atent şi stă de vorbă cu reporterul de la Teo Show.

Adelina Pestriţu este încă la cură, dar nu s-a abţinut de la degustarea preparatelor. 

"Mâncarea este delicioasă! Nu am avut nimic de comentat", a spus Adelina Pestriţu la Teo Show.

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea au degustat meniul pentru botezul micuţei Zenaida

Bruneta l-a dat de gol pe iubitul ei, spunând că Virgil Şteblea mănâncă noaptea târziu. "Încerc să am meniu sănătos, curat. Deschide frigiderul la două noaptea şi urla: mi-e foame! Toate bombele le mănâncă! Nu ţine nicio cură, nimic!".


 

Adevărul despre câştigurile enorme ale lui Constantin Enceanu! Afacerile celebrului cântăreţ de muzică populară sunt mai prospere ca niciodată!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anca Surdu şi  Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlonicon photo

Vedete

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Titlu secțiune