Vedete

Adelina Raducu, despre speculatiile legate de boala si moartea Denisei: "Nu avea mai putin de 35 kg. Am incercat si venin de scorpion albastru, tratamente naturiste, orice, doar sa o salvam"

Adelina Raducu a vorbit, in exclusivitate pentru WOWbiz, despre tratamentele urmate de regretata Denisa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Adelina Raducu, despre speculatiile legate de boala si moartea Denisei: "Nu avea mai putin de 35 kg. Am incercat si venin de scorpion albastru, tratamente naturiste, orice, doar sa o salvam"icon photo
 
Adelina Raducu a vorbit, in exclusivitate pentru WOWbiz, despre tratamentele urmate de regretata Denisa. 
 
 
"Este adevarat ca lua 20-30 de fiole de Vitamina C. Am incercat orice, tot felul de tratamente. Naturiste, medicale, orice doar sa o salvam. S-au facut demersuri sa ajungem cu ea in Cuba, din pacate nu se mai putea face nimic pentru ea. Am incercat si cu veninul de scorpion albastru, dar nu a functionat nici asta. Am incercat si tratamentele naturiste, au mers in paralel cu cele date de medic", a mai spus Adelina. 
 
 
"Slabise mult, insa nu a ajuns la 23 de kilograme. Nu o cantaream, nu voiam sa o demoralizam. Mai putin de 35 kg nu cred ca avea. Nu se mai putea tine singura pe picioare, dar avea nevoie de ajutor, organismul era destul de slabit pentru a se mai tine singura pe picioare", a mai spus Adelina, sora Denisei.
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune