Adelina, Virgil şi Zenaida sărbătoresc primul Crăciun împreună! Împodobirea bradului a durat şase ore

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea se pregătesc pentru primul Crăciun în trei. Micuţa Zenaida a început deja să primească daruri.

Autor: M. B.
 
Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea se pregătesc pentru primul Crăciun în trei. Micuţa Zenaida a început deja să primească daruri. 
 
„În pragul anului 2019 sărbătorim Crăciunul cu selfie”, a spus Adelina încântată.  „Este fascinată de cameră, de telefon. Astăzi are un rol foarte important, mai ales că şi-a descoperit picioruşele şi a descoperit că le poate mişca”, a spus Pestriţu despre fiica ei. 
 
 
„Şase ore am stat pentru împodobitul bradului, pentru că acele globuri au fost cumpărate fără aţa care m-a ajutat să le ataşez. Sunt multe, au fost multe pachete şi a trebuit pentru fiecare globuleţ să-i tai aţă, să-i fac nod”, a povestit vedeta. Ea a dezvăluit că vrea să împodobească toată casa. 
 
„Luasem alte culori şi, brusc, în faţa casei, ne-am sucit”, a povestit frumoasa brunetă. Iniţial alesese să-şi împodobească pomul în roşu şi auriu intens. 
 

 

Adelina a arătat camerei şi cadourile pe care Zenaida le-a primit deja şi a mărturisit că a dat comandă de dressing pentru hăinuţele fiicei sale. 
 
 
Legat de cadourile lor, Adelina şi Virgil au stabilit că nimeni nu va desface cadourile înainte de Crăciun. Sub brad sunt multe daruri, dar niciunul al ei pentru că Virgil nu i-a luat încă nimic. Motivul este unul simplu: „E curioasă. Când plecam îl defăcea, se uita şi îl împacheta la loc”, a spus Virgil. 
 
„Anul trecut nu am avut brad pentru că aveam un animăluţ care l-ar fi leşinat. Zenaida a dat culoare tuturor momentelor pe care noi le trăi şi totul a prins o altă nuanţă. E aşa o încărcătură de multe sentimente de dragoste, de magie!”, a spus Adelina. 
 
 
„Pentru mine e cel mai frumos Crăciun”, a spus şi Virgil Şteblea emoţionat. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Test de vedetă cu Uddi şi iubita lui, Mara! Tânăra are o voce extraordinară şi vrea patru copii

Dan Negru demască vedetele din România: „Să te vinzi pentru un coş cu alimente”

Maria Ghiorghiu, în doliu! O persoană dragă ei a murit noaptea trecută

Oana Cuzino a renunțat la emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”

Veste ȘOC despre CAPATOS! Anunțul cutremurător a venit CHIAR ACUM

Mirela Vaida pleacă de la Antena 1. De ce a luat această decizie și unde merge. A vrut să știe toată lumea de la ea

Bombă! Adevărul despre Toni Iuruc. Poate fi dovada unei despărțiri? Ce ascunde „omul de afaceri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies