Stiri

Adevaratul mesaj pe care-l avea scris in palma Magdalena Serban, criminala de la metrou Dristor! Avem poze din arest cu mana femeii: "Ti-a furat barbatul, TCI, am..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Adevaratul mesaj pe care-l avea scris in palma Magdalena Serban, criminala de la metrou Dristor! Avem poze din arest cu mana femeii: "Ti-a furat barbatul,  TCI, am..."icon photo
 
Magdalena Serban, criminala de la Dristor, a reusit sa socheze o tara intreaga dupa ce a impins-o pe Alina Ciucu in fata garniturii de metrou. Inca exista o multime de mistere in jurul tragediei, unul dintre ele este mesajul pe care presupusa criminala il avea scris in palma. 
 
"Ti-a furat barbatul, TCI, am confundat...", este mesajul pe care in avea scris in palma Magdalena Serban, in momentul in care a fost arestata. 
 
 
"Poate sa fie mesajul unei psihopate. Un motto sau o conversatie cu o persoana imaginara. TCI nu stim ce inseamna, sunt niste initiale pe care nu le putem decodifica", a declarat medicul psiholog. 
 
 
"Este foarte inteligenta, scrie si corect, este foarte atenta. Se vede dupa cum se pregateste, cum isi pune la cale atacul. Si prin faptul ca la primul atac ea stiga ca i-au furat banii si a incercat sa dea vina pe victima", a declarat Stefan Stroe. 
 
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune