Adevăratul motiv pentru care Cabral nu vrea sub nicio formă să o arate pe micuța Namiko: „Nu facem din ea maimuţică de la circ“

Cabral a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să o arate pe micuța Namiko. El și Andreea Ibacka îi țin chipul ascuns, la șapte luni de la naștere.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Au trecut șapte luni de când Andreea și Cabral Ibacka au devenit părinți, dar cele două vedete refuză în continuare să facă public chipul micuței Namiko. Prezentaotul de televiziune și soția lui sunt deseori întebați de ce nu o arată pe fiica lui cea mică și mulți internauți au îneput să facă presupuneri care mai de care absurde, ajungând chiar să spună că micuța ar avea vreun defect.

Într-o postare pe blog-ul lui, Cabral a explicat de ce preferă să țină încă secretul și le-a dat replica celor care au spus că i-ar fi rușine cu Namiko sau așteaptă să fie plătit de o publicație.

Adevăratul motiv pentru care Cabral nu o arată pe Namiko

„Ieri ne întreba o tanti pe Instagram dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm şi ei copila, pentru că ne e ruşine cu ea. Altă cucoană, deşteaptă tare şi ea, întreba cu un zâmbet insinuant, dar tâmp dacă aşteptăm să ne îmbogăţească vreo revistă care să-şi dorească să publice poza cu asta mică. O alta ne spunea înţepată că până şi Prinţul Harry al Marii Britanii a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până şi Prinţului, huo! Sigur, fiecare are dreptul să aibă orice aşteptări atunci când dă «follow» unuia dintre conturile noastre. Se poate aştepta să vadă copilul în imagine 360 de grade cu macro, cârpele din şifonier, se poate aştepta să vadă lista cu opţionalele maşinilor pe care le avem sau poze cu exorbitante note de plată de prin cârciumi“, a scris Cabral.

fara descriere

„Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care şi-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă. Dar distanţa de la un unfollow sănătos şi până la a veni cu comentarii agresive sau imbecil insinuante e cam prea mare. Numai şi să întrebe dacă e mutantă sau dacă mi-e ruşine cu copilul meu arată cât de imbecil poate fi omul. Nu suntem şi nici nu vom fi vreodată miezul şăubizului. (n.r. showbiz-ului). Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neştiinţă. Nu ne-a interesat şi nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja (…). Ca să nu ne mai lungim, nu ţine nimeni copila la secret. Dar nici maimuţică de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine (…). Sigur, pentru a nu transforma copila într-un premiu pentru vreun paparazzo mai zelos… din când în când, probabil că vom mai pune câte o poză cu a’ mică.

Citeste si: Puterea dragostei 3 iulie. Zănoagă îl șicanează pe Jador: "Milogule! Relație îți mai faci și tu? Atârni aiurea..."

Doar că acum încă e mutantă/ nu ne-a oferit nicio revistă milioane dă ieuro/ ne dăm interesanţi, amărâţii naibii/ ne credem superiori Prinţului/ inserează orice altă chestie care arată ce naşpa suntem. A, iar dacă citeşti doar unele comentarii pornite din faptul că în unele poze se mai vede câte o mânuţă sau vreun crac de-al piticei… îţi trece complet cheful de a o expune“, a mai scris Cabral.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate