Vedete

Adevaratul motiv pentru care Catalin s-a despartit de ispita Nicoleta! Ce il enerva intotdeauna la frumoasa blondina

Dupa o poveste de dragoste ca-n filme, cu promisiuni siropoase si renuntari la relatiile anterioare, Catalin Mester, unul dintre cei mai controversati concurenti de pe insula iubirii din Thailanda, a pus capat idilei cu “ispita” Nicoleta!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


Adevaratul motiv pentru care Catalin s-a despartit de ispita Nicoleta! Ce il enerva intotdeauna la frumoasa blondinaicon photo
In ciuda sentimentelor pe care le avea pentru focoasa blonda, Catalin a decis sa se intoarca la fosta lui iubita, Nico, basca, a si cerut-o de sotie intr-un cadru romantic, intr-o zi de miercuri, asa cum isi dorea ea. (s-a aflat de ce a calcat stramb Catalin si cu partenera lui de viata)

Adevaratul motiv pentru care Catalin s-a despartit de ispita Nicoleta! Ce il enerva intotdeauna la frumoasa blondina
Apropiatii tanarului sustin ca adevaratul motiv pentru care el s-a despartit de ispita a fost legat insa de distanta, nicidecum de ceea ce simtea!

“Nicoleta locuia la Londra, avea afaceri acolo si nu prea putea sa stea prin Romania asa cum voia Catalin! Au fost impreuna doar o luna si jumatate, apoi, el a renuntat la povestea lor, pe motiv ca blonda era mult prea departe si nu aveau cum sa se intalneasca permanent! Era greu si extrem de complicat! In plus, existau si probleme de comunicare, dar si de mentalitate, astfel ca dragostea s-a consumat rapid”, au dezvaluit apropiatii lui Catalin Mester.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune