Roxana Negrea și Liviu Guță

Roxana Negrea și Liviu Guță

Vedete

Adevăratul motiv pentru care Roxana Negrea s-a separat de Liviu Guță. Fosta soție a manelistului, mărturisiri despre bărbatul cu care l-a înlocuit: „Ne cunoaștem din adolescență”

Fosta soție a lui Liviu Guță a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de manelist. Iată ce a declarat femeia!

Liviu Guță și Roxana Negrea au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 1 an și 3 luni. Din nefericire, mariajul lor s-a încheiat cu un adevărat scandal, iar frumoasa brunetă a reușit să se îndrăgostească din nou.

Motivul pentru care Roxana Negrea a încheiat mariajul cu Liviu Guță

Roxana Negrea și Liviu Guță au decis să pună capăt mariajului în anul 2021, după mai multe neînțelegeri. Din nefericire, sfârșitul a fost unul dificil, lăsându-se cu acuzații și scandal.

Celebrul manelist o acuza pe fosta parteneră de viață că nu îi permite să își viziteze copiii din căsnicia anterioară, însă Roxana Negrea are o altă variantă de poveste. Aceasta a dezvăluit că adevăratul motiv pentru care a încheiat relația cu Liviu Guță a fost faptul că artistul nu își dorea copii cu ea.

Nu ne mai înțelegeam, ne-am dorit foarte mult un copil. Inițial, el credea că eu sunt vinovată și că nu pot să rămân însărcinată, însă după un control medical riguros s-a constatat că el are anumite probleme medicale așa că a început un tratament pentru a le rezolva.

Dar el nu se ținea de acest lucru și l-am întrebat dacă își dorește sau nu un copil cu mine. El spunea din gură că vrea, dar când era vorba de fapte nu dădea asta de înțeles.”, a mărturisit Roxana Negrea, în urmă cu mai mult timp.

Cu toate acestea, Roxana Negrea a spus că a acumulat foarte multe lecții de viață din mariajul cu Liviu Guță, însă este fericită că în sfârșit și-a găsit dragostea adevărată în noua sa relație.

Citește și: Incredibil ce a făcut Liviu Guță să se lase de fumat! Nu te-ai fi gândit niciodată la metoda asta: "Așa puteți să vă lăsați de țigări"

Din mariajul anterior am învățat să învăț să iubesc în prezent.”, a spus Roxana Negrea, pentru fanatik.ro

Roxana Negrea și Liviu Guță

Roxana Negrea și Liviu Guță

[Sursa foto: Facebook]

Roxana Negrea, fericită în actuala sa căsnicie

Deși pe plan sentimental, Roxana Negrea a avut parte de eșecuri, fosta soție a lui Liviu Guță a mărturisit că și-a găsit dragostea și liniștea în brațele actualului soț.

Roxana Negrea este fericită și mulțumită pentru tot ceea ce trăiește cu partenerul său de viață.

Viața mea acum este una liniștită și frumoasă, ne înțelegem foarte bine, mă simt respectată și iubită”, a mai spus fosta soție a manelistului.

Citește și: Motivul pentru care Liviu Guță nu a cântat niciodată în București! Artistul face destăinuiri uluitoare: "M-ar fi mâncat"

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în timp ce se certau în mijlocul străzii. Ce i-a reproșat actorul- radioimpuls.ro

Aceasta a mărturisit că se cunoștea cu actualul partener însă din adolescență, însă niciunul dintre ei nu a făcut primul pas. Cu toate acestea este recunoscătoare că au avut curajul să își declare iubirea unui celuilalt, deși a trecut mult timp de atunci.

Ne cunoaștem din adolescență, am copilărit în același cartier, ne plăceam reciproc, însă eram prea mici să ne abordăm unul pe altul cu subiecte despre iubire și relație. M-a cucerit cu felul lui de a fi!

Este un om simplu, harnic și cu educație aleasă pe care a primit-o de la părinții lui. Îmi plac multe lucruri la el, însă dacă ar fi să fac un top… Este respectuos, foarte ordonat, foarte atent și iubitor în ceea ce mă privește”, a povestit Roxana Negrea.

Mai mult decât atât, Roxana își dorește ca relația să evolueze și poate pe viitor vor avea și un copil. Fosta soție a artistului are planuri mari de viitor cu actualul soț și speră ca Dumnezeu să îi binecuvânteze cu un moștenitor în viitorul apropiat.

Cea mai mare împlinire a unei femei diferă de la o femeie la alta, în funcție de nevoile fiecăreia. Pentru mine, împlinirea înseamnă să fiu sănătoasă, să fiu liniștită, respectată, să iubesc, să mă simt iubită și, când Dumnezeu dorește, să ne binecuvânteze cu un copil”, a mai adăugat Roxana Negrea.