Adevărul despre abandonul Dianei Sentes de la Exatlon! Gestul controversat al fostei Războinice în duelul cu Simi: "De asta era ofticată"

Autor: M. B.
 
Vladimir Drăghia a spus în emisiune că el se aştepta că Diana Senteş să cedeze şi că anumite gesturile ale ei au arătat faptul că nu reuşise să se adapteze şi că îşi dorea foarte mult să ajungă acasă.
 
"Eu de când am văzut-o că dă cu piciorul în mingea aia, ofticată, la duelul cu Simia, mi-am dat seama că voia să plece din concurs.
De asta era ofticată, că nu a avut şansa să plece mai repede. Am văzut că nu se simte bine acolo, am văzut că pentru ea fiecare zi e un calvar acolo şi a încercat să supravieţuiască şi nu a mai reuşit la un moment dat. Chiar mi-am dat seama că ea nu se oftica pentru că nu a apucat să lupte, se oftica pentru că nu a avut sansă să plece mai devreme. Abandonul Simiei a însemnat pentru ea cel puţin încă două săptămâni de stat în competiţie"
,a spus Vladimir Drăghia. 
 
"Exact ce a spus Vladimir mi-a spus şi ea mie. Ea era foarte convinsă că o să joace cu Naomi şi îmi spunea mie 'Abia aştept mâine pentru că oricum Naomi o să mă bată şi plec acasă'. Pentru ea a fost o mare surpriză că m-au nominalizat pe mine a două zi.
E exact cum spune Vladimir, nu lipseşte nimic. Îmi spunea 'Eu vreau foarte mult să plec de aici pentru că uite cât sunt de falşi' şi mă bucurăm că nu sunt numai eu aia care spune"
, a declarat Simia despre decizia Diana Senteş şi gestul facut la duelul cu ea Exatlon. 
 
"Nu ştiam că o să abandoneze. Mă aşteptam să fie un meci în care e eliminat cinmeva, nu că pleacă aşa.
Am auzit că a spus Cosmin că a renunţat datorită neadaptării",
a spus Cătălin, fostul Războinic de la Exatlon. 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 10 octombrie. Încă o concurentă a ABANDONAT competiţia Exatlon! Anunţul făcut de Cosmin Cernat

Exatlon 10 octombrie. Ferucio a clacat! Faimosul a început să plângă şi a fost consolat de Roxana Vancea: "Nu mai pot, s-au strâns multe"

Exatlon 10 octombrie. Războinicii, bucuroşi că a fost eliminat Cătălin! Ce au spus despre el după ce a plecat din Republica Dominicană

Horoscop 6 Octombrie 2022. Berbecii fac față tuturor provocărilor, Leii vor avea unele conflicte cu prietenii sau familia

Camilla L-A PĂRĂSIT pe Regele Charles! Cutremur în Familia Regală

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Prețurile locuințelor ar putea să scadă semnificativ. „Avem o domolire a creșterii la câteva procente an la an”

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies