Adevărul despre cearta dintre Ella și Jador de la Puterea Dragostei! De ce nu pot fi împreună: „Ea mă iubește, și eu o iubesc”

Ella și Jador de la Puterea Dragostei au vorbit despre situația incertă în care se află. Au explicat de ce nu pot fi împreună.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ella și Jador continuă să fie în centrul atenției în casa Puterea Dragostei. Andreea Mantea i-a luat la întrebări, pentru a afla de ce povestea de dragoste dintre ei nu a continuat.

„Am aflat eu că avea ceva cu o fată și am reacționat așa, foarte ciudat. În emisiune eu purtam două brățări de-ale lui. După ce s-a terminat, eu i-am lăsat într-un plic cu un mesaj pe el, i-am lăsat în vestiar. A doua zi ne-am văzut și una mi-a dat-o mie și una a rămas la el. Și fata respectivă (n.r. - Ștefania) avea o ședință foto și el i-a dat brățara, m-a sunat și iubitul fetei, Adelin. Eu brățara aia o purtam tot timpul, și la duș, și la orice ținută”, a povestit Ella de la Puterea Dragostei.

fara descriere

Jador de la Puterea Dragostei spune că el și Ella se iubesc

Jador, pe de altă parte, s-a supărat pentru că Ella s-a întâlnit cu fostul ei iubit și cu Culiță Sterp. Andreea Mantea i-a spus, însă, că frumoasa concurentă era singură la vreme respectivă penru că ei erau deja certați.

„Ce singură? Ea nu a fost niciodată singură, a fost tot timpul cu mine!”, a intervenit Jador.

Andreea Mantea a încercat să le explice lui Jador și Ellei că ar trebui să lase orgoliul la o parte și să dea o șansă poveștii de iubire dintre ei.

fara descriere

Citeste si: Culiță Sterp a cerut-o pe Carmen de la Sălciua de soție de față cu 300 de oameni! „Nu putea fi cadou mai frumos”

„Eu nu am cum, niciodată! Nevasta mea trebuie să fie... Și-așa mă iubește săraca, și eu o iubesc”, a mai spus Jador, care nu vrea sub nicio formă să treacă peste faptul că Ella a avut de-a face cu un alt bărbat în afară de el, deși nimic compromițător nu s-a întâmplat.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate